FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Ongenda a vorbit în presa franceză despre România: „Nu știam că Botoșani există” + Cum l-a primit Ibrahimovic la PSG: „A avut grijă de mine”

Hervin Ongenda // Foto: Cristi Preda
Hervin Ongenda // Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2019 14:58

Hervin Ongenda (23 de ani), mijlocașul lui FC Botoșani, a oferit un interviu în presa franceză în care a vorbit despre cum a ajuns să joace în România și despre fostul său coleg de la PSG, Zlatan Ibrahimovic.

„După Spania a fost o provocare să accept oferta de la Botoșani. Un agent local i-a contactat pe impresarii mei pentru a-mi propune proiectul. Înainte de a primi propunerea nu știam nimic de oraș, nici nu știam că există. La început a fost puțin complicat, dar după câteva luni mi-am dat seama că toată lumea era drăguță cu mine, pe stradă, la club, la hotel”, a declarat Ongenda pentru sofoot.com.

„Zlatan s-a purtat frumos cu mine”

Fotbalistul născut la Paris a vorbit despre cel mai mare regret al carierei, dar și despre cum a fost primit la PSG de Ibrahimovic.

„Am muncit din greu pentru a reveni în fotbal. Știam că o voi lua de la zero, că este un nou început și că trebuie să muncesc de 100 de ori mai mult decât înainte.

Ibrahimovic s-a purtat frumos cu mine. E clar că prinzi încredere atunci când ajungi într-un grup iar un tip ca el te primește bine, a avut grijă de mine. Dar a fost o lipsă de seriozitate la mine, de aceea nu am reușit la PSG”.

„Mă simt bine la Botoșani. Trebuia să scap de Franța, de presiunea presei și să mă concentrez pe fotbal și pe muncă. Astăzi sunt fericit. Orașul este mic, iar atunci când terminăm antrenamentele mergem acasă sau facem o plimbare la mall. Sunt și câteva restaurante bune, dar trebuie să fim atenți deoarece se mănâncă foarte mult. Nu știu prea multe feluri de mâncare, dar îmi place unul bazat pe carne de vită, brânză și mămăligă” Hervin Ongenda

3 goluriîn 25 de meciuri în Liga 1 a reușit Ongenda pentru Botoșani în acest sezon

 Citește și:

EXCLUSIV Situație neagră la un club din Liga 1 » Jucătorii vor să intre în grevă pentru că sunt neplătiți

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
172152169919161
Dan Ionescu  •  05 Martie 2019, 18:07

Echipa a fost a Botosaniului pe vremea lui Sfaiter.Aveam o galerie frumoasa respect.Acum e a unuia Hagi Tudose care vinde cat poate si nu mai pune nimic in loc.Sfaiter se implica mult era iubit de suporteri ,dar cand la echipa au venit bani multi din transferuri i s-a dat cu sutul miseleste.Echipa azi nu mai are nici galerie.Suporterii sunt si vor fi din ce in ce mai putin din cauza unui singur om avar ,hapsan si zgarciobar notoriu...un infumurat ajuns cu bani peste noapte

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Martie 2019, 17:55

...cum sa nu cunosti Botosestiul ?...echipa care da toate punctele...fcsb ului...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează