FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Opinie misterioasă în privinţa vitalităţii steliştilor: "În nici un caz nu e meritul pregătirii de vară a lui Reghe!"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 18 octombrie 2012 15:55

Steliştii au impresionat prin pregătirea fizică, aspect care a contat foarte mult în parcursul excelent de pînă acum. Dacă Reghecampf a fost lăudat pentru colaborarea cu preparatorul fizic neamţ Thomas Neubert, Dănuţ Lupu nu crede că vitalitatea roş-albaştrilor se datorează pregătirii din vară


"Nu e meritul lui Reghecampf pentru pregătirea bună a jucătorilor. Nu poţi într-o vară să le dai o asemenea prospeţime. Nu mă interesează cine a fost înaintea lui, dar nu poţi să alergi aşa după două luni de pregătire. Să acumulezi şi să alergi aşa. E clar că nu se datorează pregătirii lui Reghecampf.

Poate că sînt vitaminizaţi bine, asta e altceva. Un jucător de fotbal trăieşte din pregătirea acumulată iarna.

Vă dau un exemplu. Cînd am plecat la Brescia, în 1996, am făcut pregătire două săptămîni acolo de nu mi-am revenit nici după două luni. Şi era tot vară", a declarat Lupu la sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
lavy_flavy
lavy_flavy  •  18 Octombrie 2012, 22:44
Postat de the_cezar pe 18 Octombrie 2012, 18:22

e meritul cui se ocupa de manareli,blaturi,imbunarea arbitrilor,acolo e tot secretul...

exact, paskany! am ghicit???? :)))))))

lavy_flavy
lavy_flavy  •  18 Octombrie 2012, 22:41
Postat de the_cezar pe 18 Octombrie 2012, 18:22

e meritul cui se ocupa de manareli,blaturi,imbunarea arbitrilor,acolo e tot secretul...

exact: paskany! am ghicit??? :)))))))

rsalexander
rsalexander  •  18 Octombrie 2012, 18:36
Postat de gabrielvaleriu pe 18 Octombrie 2012, 18:19

Pai tocmai asta e ideea, omul are habar, a jucat fotbal la un anumit nivel si a facut-o bine. I se pot reprosa multe, insa la subiectul fotbal omul are o parere avizata, asta-i tot.

Daca ai jucat fotbal acum cativa zeci de ani, nu inseamna ca stii care e treaba cu antrenoratu' si cu noile metode moderne de conditionare fizica. E foarte simplu ce vrea omu' asta si altii care vb ca el, ATENTIE. Steaua e pe val, Reghe are o echipa tehnica foarte buna, jucatorii alearga un meci intreg fara probleme si acum fiecare se da specialist pe la TV...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează