FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Optimism din partea unui fost dinamovist: "Cine mai e Ajax acum?"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 12:04

Mai sînt doar cîteva ore pînă la primul meci oficial al Stelei din 2013, prima manşă din 16-imile Europa League împotriva lui Ajax, meci care va fi în direct pe DigiSport, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO de la ora 20:00.

Fostul tehnician al lui Dinamo şi Rapid, Mircea Rednic, are încredere în marii rivali şi crede că olandezii nu mai reprezintă o forţă a Europei:

"Cine mai e Ajax acum? Nu mai este ce a fost, sînt şanse egale cu Steaua. Ajax merge bine în campionat, dar şi Steaua a jucat foarte bine în prima parte a campionatului. Ajax este şi inconstantă", a spus antrenorul lui Standard Liege.

Ajax a terminat pe locul al treilea în grupa de foc cu Real Madrid, Borussia Dortmund şi Manchester City, campioana Angliei rămînînd în afara Europei.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
pophki
pophki  •  14 Februarie 2013, 22:41

dar cine mai este fotbalul Romanesc si Liga 1,mäi strambule!?

daniaania
daniaania  •  14 Februarie 2013, 16:39

mult zomot. pt. nimic...sau mai bine zis exagerari despre subiectul Steaua..

gymd
gymd  •  14 Februarie 2013, 15:38

Ajax bai strambule a invins Manchester City, ceea ce tu nu ai invingeo nici macar in amicale asa ca veziti de caltii tai akolo, FORZZA AJAX

Vezi toate comentariile (4)
Comentează