FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ordinul lui Borcea: "La munca!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2007 00:00

Directorul general al lui Dinamo le transmite jucatorilor sa fie mai ambitiosi si sa trudeasca pentru a lua titlul si a salva sezonul

- Domnule Borcea, ce inseamna pentru Dinamo esecul in fata lui Elfsborg?
- (ofteaza) Ce sa mai spun? Sint extrem de dezamagit. O calificare pierduta la Bucuresti. Am spus si inainte ca ne calificam daca reuseam sa terminam la egalitate in tur. Am jucat foarte bine in Suedia, dar am ratat doua ocazii foarte mari, iar asta ne-a costat. Principalul obiectiv al nostru a ramas acum campionatul, trebuie sa invingem in fiecare meci si sa cistigam titlul. Trebuie neaparat ca la anul sa evoluam direct in grupele Champions League. Mai am un regret!

- Care?
- Ca nu am putut sa-i dedicam lui Catalin Hildan calificarea in grupele Cupei UEFA. S-au implinit sapte ani de la disparitia lui si intreaga suflare dinamovista este in doliu. Catalin a ramas un simbol si ne dorim sa-i dedicam macar victoria contra Otelului. Eu nu sint in tara, dar cineva de la club va depune o coroana de flori la mormintul sau.

"Sint cel mai ghinionist!"

- De ce credeti ca Dinamo a ajuns aici, sa nu prinda nici macar grupele Cupei UEFA?
- Ne-a lipsit sansa. Nu ati vazut cit ghinion am avut? La Bucuresti am lovit de doua ori bara, iar in Suedia am ratat ocazii imense. Sint un om foarte ghinionist. Tot sezonul ne-a mers prost. Daca ii aveam pe Moti si pe Zicu cu Lazio, sigur ne calificam in grupele Champions League. Cu Elfsborg ne-a lipsit Niculescu, tot timpul am fost decimati de accidentari.

- Credeti ca jucatorii sint cazuti moral dupa acest esec?
- Trebuie sa stringem rindurile, sa fim uniti si sa uitam ce a fost! Aceste infringeri trebuie sa ne intareasca si sa ne faca mai puternici pentru confruntarile din campionat. Jucatorii trebuie sa arate mai multa ambitie si sa munceasca mult mai mult! Avem resursele necesare si un lot valoros pentru a termina campionatul pe primul loc.

Borcea sustine ca singura salvare este ca Dinamo sa cucereasca titlul de campioana

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează