FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL-DUNĂREA 1-2

Oţelul mai şi pierde » Victorie în Liga 1, dar înfrîngere în amical

Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 18:16

Cu trei puncte în clasament cîştigate la «masa verde» din cauza neprogramării Pandurilor în etapa a 19-a, elevii lui Dorinel Munteanu au disputat azi un amical cu Dunărea Galaţi. Deşi Dorinel nu şi-a menajat jucătorii şi a folosit în mare primul «11» cu care va ataca returul campionatului, liderul Ligii 1 a pierdut surprinzător testul cu formaţia din eşalonul secund 1-2.

Jocul s-a desfărat în două reprize a cîte 50 de minute, iar golurile au fost marcate de Velescu (56) şi Chelaru (74), pentru Dunărea, şi de Laurenţiu Buş (63) pentru Oţelul.

Dorinel a mizat pe următoarea formulă: Grahovac - Rîpă, Perendija, Sg. Costin, Sălăgeanu - I. Neagu, Giurgiu - L. Iorga, G. Paraschiv, S. Ilie - Pena.

Vezi AICI şi desfăşurarea imaginară a partidei Pandurii-Oţelul, propusă de GSP.ro. Suprinzător sau nu, scorul final a fost 0-3. "Petricăăă, dă pă GSP"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
the1der
the1der  •  25 Februarie 2011, 22:34

cam slabut rezultatul nu? totusi e dunarea nu? un meci de verificare pe placul tuturor!!! e cam jenant dar totusi un sambure de adevar !!! cam multe puncte in fata si asta cred eu ca o sa-i coste un pic deoarece nu prea se mai concentreza baietii !!!oricum decat infectu de iancu mai bine stan !!! sa aveti puterea numai sa o tineti asa pana la capat. bafta si mult respect unei echipe care a vazut numai de trebea personala !!! si asa si rasplata ...sper sa nu va plafonati....cu respect peace!!!

inspu
inspu  •  25 Februarie 2011, 19:53

se va juca doar pe teren nimeni n-are kef sa vada pirnaia pe dinauntru cit despre valoare hm sa asteptam pina a ne da cu parerea

dancrisan
dancrisan  •  25 Februarie 2011, 19:36

in acest retur se va juca mai mult sah si poker decit fotbal, mult succes echipei (si nu ma refer doar la jucatorii de pe teren) OTELUL. FORTA OTELU.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează