FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS OTOPENI, AZI, ORA 18:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Otopeni vine fără Chiacu şi Victoraş Iacob

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2009 00:00

CS Otopeni va veni astăzi în ”Ştefan cel Mare” fără doi jucători cu experienţă. Hristu Chiacu, care a fost exclus din lot pentru meciul cu Dinamo după scandalul financiar de la mijlocul săptămînii şi Victoraş Iacob, proaspăt transferat.

Iacob, în vîrstă de 28 de ani, nu va putea fi utilizat întrucît nu a primit deocamdată "cartea verde" de la Federaţia Germană de Fotbal, el evoluînd ultima dată la Kaiserslautern.

În tur, Hristu Chiacu a marcat două goluri în poarta celor de la Dinamo, echipa sa fiind învinsă în ultimele minute prin golul marcat de Marius Niculae.

VEZI GOLURILE MARCATE DE CHIACU ÎN TUR

1-0, minutul 3

2-2, minutul 69

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează