FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ovidiu Herea la Radio GSP :"Aş da 5 ani afară pe un titlu cu Rapid!"

Mai tot timpul cu zîmbetul pe buze, Herea s-a simţit ieri în largul lui în studioul Radio GSP, la fel ca pe terenul de joc
Mai tot timpul cu zîmbetul pe buze, Herea s-a simţit ieri în largul lui în studioul Radio GSP, la fel ca pe terenul de joc

Articol de - Publicat miercuri, 12 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 11 octombrie 2011 22:27

Aproape de a intra în ultimele 6 luni de contract cu giuleştenii, Ovidiu Herea i-a transmis lui Copos prin intermediul Radio GSP că aşteaptă o propunere de prelungire


- Ovidiu, ai plecat pe al cincilea an în Grant. Nu-ţi doreşti să schimbi "mobilierul"?
- Mă simt bine la Rapid şi pentru mine asta contează foarte mult. Mă înţeleg perfect cu colegii, cu antrenorul, n-am de ce să mă gîndesc la vreo ofertă. Nu iau în calcul plecarea.

- Totuşi, ai 26 de ani şi n-ai apucat să joci în străinătate.
- Să vă explic altfel: aş da 5 ani de contract în afară pe un titlu cu Rapid! Asta simt în acest moment. Mă doare enorm că nu am reuşit să cîştig nici un trofeu important aici.

- Cum ai descrie Rapidul din acest sezon?
- O echipă foarte puternică, s-a văzut prin rezultatele pe care le-am avut în campionat şi în cupele europene. O echipă cu suporteri minunaţi! O echipă care are ca obiectiv clar cîştigarea titlului, dar şi primăvara Europa League.

- Şi pe patron?
- Spre deosebire de alţii, să ştiţi că domnul Copos ştie să vorbească foarte frumos cu noi. Iar cînd are ceva de reproşat, nu o face la televizor, şi asta contează foarte mult. De multe ori a venit în vestiar şi, deşi jucasem slab, ne-a încurajat.

- Sună bine, însă cînd vine vorba de plata salariilor...
- Important este să ne luăm banii, indiferent dacă ratele întîrzie uneori. Uite, şi azi o să mă duc să verific să văd dacă au intrat.

Herea despre...
- antrenori: "Bergodi mi-a dat încredere şi libertate la FC Naţional, iar apoi a avut un rol decisiv în transferul meu la Rapid. Contează însă mult să ai un antrenor român. Nu uit că nea Vio Hizo mi-a dat o şansă mare cînd era la Rapid! Mă simt foarte bine alături de Răzvan, apreciez sfaturile pe care mi le dă"
- timpul său liber: "Îmi place să stau acasă alături de familie şi prietena mea, cu care sînt de patru ani. Evit cluburile şi cînd am ocazia plec din ţară să vizitez diferite locuri. Nu am fost niciodată la Paris"
- perioada la FC Naţional: "Mi-a părut foarte rău că a dispărut echipa. La FC Naţional am plîns ultima oară, la finala de Cupă pierdută în faţa Rapidului! Acolo am cîştigat primii mei bani. Cosmin Olăroiu mi i-a dat cadou, că nici n-aveam contract în acea vreme!"
- cel mai frumos gol marcat: "Preferatul meu e cel de anul trecut, din meciul cu Dinamo, cînd l-am driblat pe Moţi. Mi-a plăcut şi golul cu Clujul, din foarfecă laterală"
- ce face pentru a progresa: "Revăd meciurile noastre pentru că vreau să-mi corectez greşelile. Citesc ziarele de sport, urmăresc comentariile jurnaliştilor, mă uit să văd ce note iau după anumite meciuri. Cele acordate jucătorilor în Gazetă sînt de cele mai multe ori corecte. Evident, cîteodată mă supăr, dar trec mai departe!"
- arbitrii din Liga 1: "Îmi plac Balaj şi Alexandru Tudor. Nu m-am speriat niciodată de Tudor, chiar dacă ţipă la jucători. Te simţi altfel cînd ai un arbitru valoros lîngă tine"
- ce ar schimba în România: "Străzile! Traficul este unul infernal, mai ales în Bucureşti. Aş face şi nişte legi mai dure, avem o problemă cu siguranţa"

140.000 de euro anual cîştigă Herea din salariu în Grant. Contractul lui expiră în vara viitoare

3 goluri în 7 partide are "decarul" rapidist în acest sezon, cel mai bun marcator în campionat al echipei, alături de Pancu


"M-am întors, dar mă doare spatele"
Rui Duarte a lipsit şi ieri de la antrenamente, însă a anunţat că a revenit în ţară. "Mă voi antrena cînd sînt bine. Deocamdată însă, mă doare spatele. Nu e adevărat că am fost în vacanţă în Portugalia. M-am dus să mă tratez la o clinică", a declarat fundaşul dreapta. Lusitanul are şanse minime să fie pe teren vineri, cu CS Mioveni.

"Ne-ajunge Surdu!" :)
Suporterii rapidişti nici nu vor să audă de transferul atacantului de la Tianjin Teda, Marius Bilaşco (30 de ani), unul dintre fotbaliştii despre care Gazeta a scris că se află pe lista cu achiziţii a lui Răzvan pentru la iarnă. "Incredibil! Bilaşco ar face cel mai tare cuplu de atacanţi cu Surdu. Cu «Bilă» şi cu Romică în faţă vom înscrie maximum patru goluri pe sezon", au postat fanii giuleşteni pe GSP.ro.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
rodrik
rodrik  •  13 Octombrie 2011, 08:47

parca te vad ca faci ca lazar

pancone84
pancone84  •  12 Octombrie 2011, 17:32

La capitolul vrajeala stai bine, sper sa incepi sa si joci mai bine.

doctorvlad
doctorvlad  •  12 Octombrie 2011, 15:41

nimic nu e mai frumos decat un titlu` castigat la RAPID!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează