FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pablo Cortacero anunță că revine la Dinamo și are două solicitări: „Adunarea extraordinară să fie convocată urgent!”

Pablo Cortacero solicită o adunare extraordinară a acționarilor de la Dinamo. Vrea să demită membrii Consiliului de Administrație și să propună un plan de redresare financiară.
Pablo Cortacero solicită o adunare extraordinară a acționarilor de la Dinamo. Vrea să demită membrii Consiliului de Administrație și să propună un plan de redresare financiară.

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 20:22 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 20:44

Pablo Cortacero solicită o adunare extraordinară a acționarilor de la Dinamo. Vrea să demită membrii Consiliului de Administrație și să propună un plan de redresare financiară. 

De parcă problemele dinamoviștilor nu erau suficiente, clubul fiind la un pas de o nouă intrare în insolvență, în peisaj reapare și Pablo Cortacero. Investitorul spaniol nu a mai trecut pe la club de jumătate de an, dar vrea să schimbe din temelii lucrurile. 

Cortacero a transmis o scrisoare către membrii Consiliului de Administrație, în care cere convocarea unei adunări extraordinare a acționarilor. Spaniolul vrea să rezolve problemele financiare ale echipei. A mai promis acest lucru și în trecut, fără a se ține de cuvânt. 

Pablo Cortacero, scrisoare către Consiliul de Administrație al lui Dinamo

„Stimaţi domni,

„În numele companiei Lotus Perfect Products SRL, proprietarul a 72,8% din SC DINAMO 1948 SA, în conformitate cu legea societăților de capital și în virtutea puterilor pe care le dețin, vă scriu pentru a solicita ca, odată evaluată situația dificilă actuală a clubului, să procedați cât mai curând posibil la convocarea unei adunări extraordinare a acționarilor în care următoarele puncte de ordine pot fi discutate urgent.

  1. Demiterea actualilor membri ai consiliului de administrație al companiei SC DINAMO 1948 SA și alegerea de noi membri în consiliul de administrație al acestuia.  
  2. Discuție privind situația economică a companiei și prezentarea și adoptarea de propuneri pentru viabilitatea și stabilitatea viitoare a companiei și a clubului.

În speranța că această cerere va putea fi procesată urgent și adunarea extraordinară a acționarilor convocată în cel mai scurt timp legal posibil”, ar fi transmis Pablo Cortacero, conform Fanatik.

Componența Consiliului de Administrație de la Dinamo: 

  • Constantin Eftimescu 
  • Cristi Hîldan 
  • Cornel Țălnar 
  • Pablo Cortacero 
  • Cornel Dinu

VIDEO Dinamo a efectuat vizita medicală, înaintea cantonamentului din Turcia

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Uhrin a făcut anunțul legat de viitorul lui Dinamo: „90% asta se va întâmpla! Am vorbit cu fanii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
amadeus2021
amadeus2021  •  22 Iunie 2021, 15:11

Afacerea cu Cortacero este una foarte incalcita. Pana nu se pun actele "pe masa" sa se vada cine acest individ lucrurile nu se vor clarifica. O veste proasta pentru anti-dinamovisti> Dinamo nu se desfiinteaza si nu falimenteaza. Fiind in liga 1, facand audienta, se vor clarifica lucrurile si cu actionarul acesta mincinos. Daca Dinamo retrograda pe plan sportiv si se ducea in liga 2, probabilitatea de colaps era maxima.

doxin
doxin  •  22 Iunie 2021, 12:34
Postat de cj1960i pe 22 Iunie 2021, 05:43

Penibil! Chiar asa : sa-l compari pe Borcea cu fratii aia de care doar unii au auzit? Pai la neveste si copii ii bate Borcea cu ceasul din gara. Ferguson cu Rednic? Ce... are Ferguson ala asa fica, sexi impresara precum Rednic? Dinamo cu M.U.? Normal, unii latra (uneori chiar si la soare,mai pe scurt Negoita), iar ceilalti mugesc (nu am scris behaiesc). Romania cu Anglia? Tamisa pute lafel de urat, precum Dambovita.

Nu am comparat niciodata pe Dinamo cu MU sau pe Borcea cu Glazer sau pe Rednic cu Ferguson. Vorbim strict de fotbalul romanesc si asa cum e MU in Anglia, asa e si Dinamo sau Steaua in Romania. Nu poti vinde un club unui infractor iar autoritatile sa nu se implice. In felul asta multi pot fi patroni de club pe burta goala si distrug fotbalul romanesc ( ce a mai ramas din el).

alenb
alenb  •  22 Iunie 2021, 11:46
Postat de catalin.palcu pe 22 Iunie 2021, 08:38

Deci asta e ca unul care si-a parasit sotia si 3 copii mici si i-a mai lasat si cu rate la banca facute de el pt o masina scumpa, cu restante la intretinete si curent si fara bani de mancare. Ba ii mai vin femeii si camatarii la usa, ca s-a indatorat mizerabilul si la ei. Aia s-a remaritat cu unul care a ajutat-o sa nu ajunga in strada si sa puna 3 mese pe zi. apoi se intoarce ticalosul ca e nevasta si familia lui chipurile si ii vrea inapoi.

Sotia si copii sunt familia ta dar nu proprietatea ta, in schimb firma/ actiunile sunt proprietatea lui Cortacero. Contrar credintei populare, actionarul nu are nici o obligatie sa bage banii proprii in firma in schimb are drept de decizie din postura de actionar. Desigur, daca firma merge prost ea va falimenta, ceea ce pare sa se intample si cu societatea comerciala Dinamo SA, care gestioneaza echipa aflata momentan in prima liga.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează