FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-0

Pace în Giuleşti » Oficialii rapidişti le mulţumesc suporterilor pentru coregrafia realizată la derby-ul cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 15:15

La începutul meciului cu Dinamo, încheiat la egalitate, 0-0, galeria Rapidului a realizat o coregrafie specială, dedicată idolilor tribunei vişinii!

Mai multe steaguri pe două beţe au fost ridicate de fanii giuleşteni, în faţa unei peluze colorate în alb şi vişiniu, înfăţişînd fotbalişti sau antrenori care au făcut performanţă pentru echipa de lîngă Podul Grant sau care au dat dovadă de loialitate faţă de club.

Citeşte ŞI:  Tribut pentru idolii din trecut, dispreţ pentru jucătorii din prezent » Supercoregrafie a galeriei rapidiste

Gestul suporterilor a fost apreciat de oficialii giuleşteni care au ţinut să-i felicite pe fani, iar Dani Coman, cel care s-a aflat în scandal cu galeria rapidistă le-a mulţumit pentru susţinere: "Le mulţumesc suporterilor care au fost alături de mine şi le transmit celor care vin la stadion să înjure să mă înjure doar pe mine şi să îi lase în pace pe coechipierii mei, pentru că ei sînt afectaţi".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
zoomrapid
zoomrapid  •  03 Aprilie 2012, 14:30
Postat de dj_smoc pe 02 Aprilie 2012, 16:39

E bine ca au pus poze, deoarece la scris nu prea se descurca :))

Lasa ca te descurci tu... cultivatule, prea-scolitule, a tot stiutorule. Mai bine ti-ai vedea de "farfuria ta de mancare"

catzulinho
catzulinho  •  03 Aprilie 2012, 11:31

Dar Coman e si irascibil, adica mai irascibil decat trebuie sa fie un jucator de fotbal, ce rost mai avea sa vina la peluza sa se mai ia de aia de strigau impotriva lui, pana sa inceapa meciul cu Dinamo ? Eu zic ca niciunul, a mai atras vreo 50 de insi langa cei ce strigau deja...

sandycelt
sandycelt  •  02 Aprilie 2012, 23:59

Comane , nu crezi ca ar fi bine sa incerci sa te impaci si tu cu noi? De ce mereu "arunci" cuvinte de genul asta? Nu era mai bine daca ramaneai la multumiri ? De ce nu vrei si tu sa fie liniste la echipa daca ceilalti sint afectati?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează