FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Instrucțiuni de la Hagi pentru Gigi Becali și Dică: "FCSB face cea mai mare greșeală dacă o să cumpere pe altcineva"

Florinel Coman i-a răspuns patronului cu două goluri în derby-ul cu Dinamo, 3-3 // FOTO: Raed Krishan
Florinel Coman i-a răspuns patronului cu două goluri în derby-ul cu Dinamo, 3-3 // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 01 august 2018 10:18

Nicolae Dică și Gigi Becali nu s-au prins nici după un an care este postul pe care Florinel Coman dă cel mai bun randament, cel de atacant.

A fost cel mai slab de pe teren în prima etapă cu Astra. Florinel Coman a fost criticat dur de Becali, iar jucătorul de 20 de ani a fost sărit din schemă în Europa League, cu Rudar Velenje, dar și în Derby-ul cu Dinamo.

"Am dat telefon la impresar, dacă îi găsește echipă să plece! Îl dau cu 3 milioane! Să-mi recuperez banii pe el, atât mă interesează. Nu mai cred în el! Problema lui e că în loc să explodeze, să crească, el rămâne pe loc. E posibil și să se nască talent și să moară speranță" a fost concluzia patronului.

Chiar dacă n-a început Derby de România ca titular, Coman a făcut spectacol pe Arena Națională. Trimis pe teren la pauză de Dică, Florinel a înscris direct din corner pentru 2-1, apoi și-a dus din nou echipa în avantaj, 3-2. Atacantul nu s-a bucurat la goluri, aceasta fiind forma lui de a protesta după declaraţiile făcute de patron. "Sunt un jucător tânăr, vreau să evoluez cât mai mult şi să dobândesc experienţă. Apoi, totul va veni de la sine. Sper să ajung un fotbalist foarte mare" a fost singurul mesaj transmis de "Mbappe".

"Florinel e o vulpe, e cel mai bun!"

Întrebat de situația prin care trece FCSB, care-și caută atacant de două luni, Gheorghe Hagi a reacționat dur și le-a dat lecții șefilor vicecampioanei. "Steaua are atacant! Florinel Coman e un vârf adevărat pentru o echipa mare, așa cum e Steaua! El e mult mai bun decât acum doi ani, când a debutat cu mine. Din punct de vedere fizic, nu era la nivelul la care e acum. Cred că e unul dintre cele mai bune vârfuri din România! Noi îi spuneam că e o vulpe. E șiret și știe ce să facă în careu. Marchează goluri, e un tip combinativ, atacă bine. Eu cred că Steaua face cea mai mare greșeală dacă o să cumpere un alt vârf! Coman e cel mai bun" a fost mesajul lui Hagi.

Iar declarațiile "Regelui" sunt confirmate de cifre! În ultimul sezon de L1, din cele 9 meciuri în care a fost titular în campionat la FCSB, Florinel a jucat un singur meci ca atacant. În schimb, înainte să vină la București, la Viitorul, Coman bifase 18 meciuri ca titular, toate ca atacant!

"Eu nici nu știam cine e Mbappe când l-am auzit pe Gică Hagi spunând: «Ce are Mbappe și nu are Coman?». Și m-am interesat și eu de Mbappe. Dar să știți că dacă face Hagi o comparație, el nu greșește!"
Gigi Becali, patron FCSB, pe 11 iulie

"În momentul actual, Coman nu prea vrea să fie fotbalist. Am văzut jucători mult mai puţin talentaţi decât el, dar care au ajuns fotbalişti prin voinţă. Dar treaba trebuie să vină de la «mansardă»"
Helmuth Duckadam, pe 24 iulie

3.000.000 €este suma pe care Gigi Becali a plătit-o celor de la Viitorul pentru transferul definitiv al lui Florinel Coman

1.200.000 €este cota de piață a lui Florinel, conform transfermarkt, cu 200.000 mai puțin față de momentul în care a fost cumpărat de la Viitorul

"Florinel e un jucător formidabil. Nu e întâmplător ceea ce vorbeşte Hagi. Are calităţi extraordinare și o viteză incredibilă"
Mirel Rădoi, fost căpitan FCSB

"Dacă aș vorbi cu Becali despre comparația pe care o face între Coman și Mbappe, i-aș spune că poate doar la sex seamănă cei doi"
Dumitru Dragomir, ex-președinte LPF

"A fost doar o strategie"

După ce a declarat că vrea să scape de urgență de Florinel Coman, Gigi Becali a dat-o la întors după 3-3 cu Dinamo.

"Eu nu mi-am pierdut încrederea niciodată în Coman. Am și eu strategia mea, le mai dau câte o palmă la TV. Se uită familia, să mai tragă un semnal de alarmă, să muncească mai mult. El de fapt golul 2 l-a dat de mare atacant, primul gol din corner, tragi și dai gol. Oricum, mie mi-a plăcut jocul, asta vreau eu. Asta înseamnă că avem un bun viitor", a dezvăluit patronul.

Citește și:  El e "dinamovistul" cu care se sfătuiește Gigi Becali înainte să ia o decizie importantă la FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sexilian
sexilian  •  01 August 2018, 19:47

prostii zic steaua,atat ii duce tiuga..........

kingme
kingme  •  01 August 2018, 12:31
Postat de Silviu Apostol pe 01 August 2018, 12:21

Bai , sunteti nebuni ? Ce naiba de spectacol a facut Coman ? A dat doua goluri profitand de prostia adversarului si ATAT ! Ce altceva a mai facut (pentru spectacol) ?

Trebuie crescuta cota asta este tot.

854605894625108
Silviu Apostol  •  01 August 2018, 12:21

Bai , sunteti nebuni ? Ce naiba de spectacol a facut Coman ? A dat doua goluri profitand de prostia adversarului si ATAT ! Ce altceva a mai facut (pentru spectacol) ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează