FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 2-0

Panduru a răbufnit după înfrângerea Stelei la Giurgiu! Reghecampf luat în colimator

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2016 13:51

Basarab Panduru îl critică pe Laurențiu Reghecampf după înfrângerea Stelei de la Giurgiu, scor 0-2, meci care aduce titlul în proporție de 99% Astrei. 

" Steaua nu a avut nici o idee de joc. În ultimele trei meciuri nu înscrie din acţiune. În ultimele trei meciuri e doar golul lui Adi Popa, în rest goluri din 11 metri cu Pandurii şi autogoluri, dar şi ăla după o degajare a portarului, o respingere şi vine mingea la Adi Popa.

Faptul nu dai gol, cu toate ai jucătorii ăştia buni de care vorbeam noi în primul 11, dar şi pe bancă, nu ai o idee de joc, cred este o problema mare.

Mi s-a părut nu a fost atitudinea care trebuia pentru un meci aşa de important. Iar din punct de vedere fizic, parcă am văzut alte meciuri în ultimul timp în care au fost primii la minge, au făcut presing, parcă acum au fost într-un fel suprinşi. Lucrurile pe care trebuiau le facă ei, parcă le-au făcut cei de la Astra.

Ne gândeam după tot procesul ăla de pregătire o bubuie acum pe final, în returul acestui play-off. Şi uite s-a întâmplat la cel mai important meci nu fii la nivelul aşteptat. Am văzut alte meciuri în care Steaua a fost mult mai agresivă, mai motivată. Deci nu aveai cum fii mai motivat decât la meciul acesta, când ştiai la egalitate de puncte eşti campion", a declarat Panduru la Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
845438802178576
Alin Ion Dinescu  •  18 Aprilie 2016, 00:41

A fost mai valoroasa Astra a jucat mai bn se joaca in continuare depinde de panduri miine

ortega
ortega  •  17 Aprilie 2016, 23:38

Sigur ... mă unge la suflet că-i dă *** cu polonicul blatistului Kekedamf , dar până la urmă cine e Pancuru ? Cât de cât Prodancul antrenează sat Mogoșoaia , Pancuru *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1646060965613816
Mateescu Constantin  •  17 Aprilie 2016, 22:05

Pai care antrenor sa faca ma asta?? ca atunci cand putea sa il ia pe Dan petrescu l-au ratat in rest pe cine?? ca reghe vine cu jucatorii impresariati de ana maria sa le faca reclama si pe mana lor pierd...un antrenor mare nu il mai baga titular pe Chipciu

Vezi toate comentariile (49)
Comentează