FOTBAL  »  Superliga  »  BERGODI, DEMIS DE LA STEAUA!

Panduru ştie ce l-ar fi putut salva pe Bergodi de la demitere

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2009 00:00

Directorul sportiv al Stelei, Basarab Panduru, spune că Bergodi a avut o reacţie normală în momentul în care a aflat că este concediat şi explică motivele care l-au determinat să accepte oferta primită în urmă cu o săptămînă din partea lui Gigi Becali.

"Bergodi a reacţionat ca un om care a aflat că e dat afară. Toată lumea ştie cum e Gigi Becali, nu te obligă nimeni să lucrezi cu el. Dacă vrei să continui, bine, dacă nu, stai acolo unde eşti.

E păcat că Bergodi nu s-a întîlnit cu Gigi în drumul spre conferinţa de presă. Dacă se întîmpla aşa, poate ar fi discutat, iar lucrurile se lămureau de atunci şi nu se mai ajungea la acest scandal!", a spus Panduru la sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
 •  19 Septembrie 2009, 22:20

Bergodi a procedat ca si orice normal,oboceiul cu pupatul in cur se poarta numai la ciobani,bani nu fac totul,Bergodi nu moare de foame ,pacat pentru Steaua,rewst enumai ciobaneala si prostie ridicata acum la grad UE

 •  19 Septembrie 2009, 12:50

LOVECHAIR iţi oferă o relaxarea perfecta pentru ca corpul sa intre intr-o stare de relaxare eliminând starea de disconfort fizic si stres corpului. Cu ajutorul pernei care este creata dintr-un material special ajuta si persoane cu probleme medicale. LOVECHAIR stabilizează foarte bine coloana vertebrala. Lovechair absoarbe greutatea corpului in fotoliu si permite mularea pernei după forma coloanei vertebrale. LOVECHAIR nu este doar un fotoliu pentru a face dragoste sau un supliment pentru

 •  19 Septembrie 2009, 12:15

PUTEAI SA FACI CEVA NU TE FA CA NU STIAI LAS-O BALTA PANDY AM CREZUT IN TINE DAR M-AM INSELAT ESTI O GAINA FRICOASA DE CE ESTI PUS ACOLO PE POST DE MODEL SAU SA LUPTI PT BINELE ECHIPEI DE ABIA ASTEPTAI SA SE INTAMPLE ASTA A FOST PREMEDITAR TOTUL RUSINE

Vezi toate comentariile (23)
Comentează