FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Subiectul Man la Parma îi întărâtă din nou pe impresari » Anamaria Prodan îl atacă pe Giovanni: „De ce vorbește aiurea? Oferta este foarte bună!”

Articol de , - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 15:04 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 16:23

Parma insistă pentru transferul lui Dennis Man (22 de ani) și a făcut o nouă ofertă pentru extrema de la FCSB. Transferul i-a învrăjbit din nou pe cei mai influenți impresari din fotbalul românesc. Anamaria Prodan i-a răspuns dur lui Giovanni Becali. 

După ce Gigi Becali a refuzat oferta de 10 milioane de euro, Parma a făcut azi o nouă ofertă pentru golgeterul Ligii 1. Din informațiile GSP.ro, italienii au oferit, pe lângă cele 10 milioane de euro, alte 2,5 milioane, ca bonusuri.

Parma îl vrea pe Dennis Man

Cei care intermediază afacerea vor să-i convingă pe italieni să ofere 12,5 milioane de euro, sperând ca și Gigi Becali să mai scadă din suma de 15 milioane pe care o vrea pe cel mai în formă jucător din Liga 1.

6.500.000 de euroeste cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt

Dennis Man, fotbalistul anului 2020 în ancheta GSP, are un sezon excelent. A marcat de 14 ori în Liga 1, în 17 meciuri, oferind și 5 asisst-uri.

Anamaria Prodan: „Nu știu de ce vorbește Giovanni Becali! Oferta a depășit suma pentru Stanciu”

Anamaria Prodan, impresarul lui Dennis Man, susține că negocierile sunt în toi și l-a atacat pe Giovanni Becali. Vărul lui Gigi își oferise serviciile pentru a se implica un transfer și pentru a face rost de o ofertă mai bună pentru patronul FCSB. Afirmațiile au deranjat-o pe soția lui Reghecampf. 

„Am citit în ultimele zile unele declarații ale lui Giovanni Becali, referitoare la transferul lui Dennis Man la Parma.. Nu știu de ce vorbește Giovanni Becali și în calitate de ce! Parma este un club foarte, foarte serios care a făcut o oferta oficială foarte, foarte, foarte bună. Patronul Stelei nu este de acord cu sumele! 

Nu s-a pus problema de plată în 5 ani. Sunt manageri care aud despre oferte și vorbesc la televizor sau în media. Eu nu vreau să vorbesc despre oferte decât când semnam oficial. Dar este păcat sa aruncăm cu vorbe doar să ne băgăm în seamă mai ales când vine să vorba, repet de un club mare ca Parma.

Eu am vorbit cu patronul Stelei și știu ce dorește. Încerc sa rezolv cum a cerut el. În rest nu mai ascultați la răspândaci care vin să se urce în primul avion să viziteze Parma. Toate aceste discuții fac rău în negocieri și cu cât apar mai multe poate cădea acest transfer. În momentul ăsta lucrăm și sperăm să definitivăm acest transfer foarte mare pentru fotbalul românesc. Oferta Parmei a depășit-o cu mult pe cea a lui Stanciu. Vedem ce rezolvam în perioada următoare”, a spus Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

„Mi-a zis Gigi că a trimis Parma o ofertă de 10 milioane de euro pentru Man, plătibili în 5 ani. Normal că a refuzat-o. Sunt la București, dar dacă-mi spune Gigi plec în Italia la negocieri. Oricum, Parma trebuie să crească suma, plus că Gigi nu e de acord să aștepte 5 ani ca să ia banii pe Dennis Man
- Giovanni Becali pentru Fanatik

VIDEO Geraldo Alves despre Dennis Man: „Nu îl văd la Parma în acest moment”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Păreri pro și contra în privința lui Octavian Popescu » Dinu îl laudă, Balaj îl critică pe puștiul de 18 ani

Se întoarce „fotbalistul invizibil” » Are un record negativ greu de egalat

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (109)
albalbastru72
albalbastru72  •  26 Ianuarie 2021, 19:34

Nu e n8ci o oferta,numai autopropuneri.

the.fixer
the.fixer  •  26 Ianuarie 2021, 18:38

Maine reluati cu Inter si Morutan si binenteles pretul de la €10 milioane in sus! Hotarati-va odata ca il bulversati pe Geovani si nu stie unde sa zboare ba la Milano, ba la Florenta sau la Parma!

adriann_
adriann_  •  26 Ianuarie 2021, 18:17
Postat de baddog26 pe 26 Ianuarie 2021, 18:05

MAn are 22 face 23 prin august.Haland, acum face 100 de mil lejer.LA voi, probema nu e cat valoreaza MAn ci ca joaca la FCSB.Daca era juctorul Craiovei sau a Cfrului, atuni ar fi valorat 50 de mil ca de nu juca la stana as cum afirmati voi!!!

Nu stiu cum nu ti-e rusine sa bati campii in halul asta? :))) Ti-ai pus avatar cu cainele ala dar trebuia sa ai unul cu ceva rasa Mangalita, aia cu soricul deosebit de gros. UNDE AM ZIS EU VREODATA IN ULTIMII 10 ANI CA AR FACE UN JUCATOR din ROMANIA macar 10 milioane? Nu are cum, pentru ca nielul campionatului e prea jos, la fel cum e si cel al Norvegiei. De-aia doar Salzburg a riscat 8 milioane pe Haaland (totusi o forta a naturii la 18 ani, nu un pricajit ca Man la 23) si de-aia nu da nimeni sumele aberante la care viseaza ciobanul. Pe Coman daca cerea 4 milioane il dadea imediat dupa Europeanul de tineret adica acum un an jumate, din profitul facut (aproape 2 milioane) putea lua USOR 10 pusti de 17-18 ani gen Popescu ala mic, cu perspective foarte bune. DAR CIOBANUL E DE O LACOMIE BOLNAVA, ***, COMAN VEDE CUM II TRECE VREMEA, SE OFILESTE PE-AICI IN BLATURILE BECALISTE IN LOC SA PROGRESEZE INTR-UN CAMPIONAT MULT MAI BUN.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (109)
Comentează