FOTBAL  »  Superliga  »  NU MAI PLEACĂ MANDORLINI?

Paszkany anunţă că CFR va avea un buget de transferuri de opt milioane de euro

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Finanţatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat că nu se pune problema ca tehnicianul Andrea Mandorlini să plece şi a menţionat că bugetul de transferuri pentru sezonul viitor va fi de aproximativ opt milioane de euro.

"Apropo de speculaţiile conform cărora Mandorlini va pleca vă spun un lucru: el va rămâne la Cluj. Într-adevăr, are oferte din Serie A, dar nu va pleca. E mai important să joace în Champions League cu CFR"
, a spus Paszkany, conform Mediafax.

"Pentru sezonul viitor vom avea un buget de transferuri de aproximativ opt milioane de euro. Avem o listă lungă de jucători, vrem să aducem doi-trei oameni pe fiecare post, care să crească nivelul campionatului"
, a mai afirmat el.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
 •  18 Mai 2010, 01:29

Mie mi-ar placea sa-i vad la Cluj pe Viera,Emanuel Kone,Velijovic,Borostean,Bus jucatori tineri carora li se da credit si sa confirme.Decat Nei,Dica,Mara,Picolo.De Zerbi as vrea sa ramana,desi nu cred intrucat are salariu mare.8 milioane e chiar mult as indrazni sa spun.Bine,daca mai dai un boom cu un Alvaro Perreira sau un Dubarbier ar fi ceva.Un fundas dreapta si un mijlocas, in rest au jucatori destui,si buni as zice.

alpin
alpin  •  17 Mai 2010, 19:47

Fac pariu ca, dupa stirea asta, Gigi Becali va avea un buget de 25 de milioane de euro pentru transferuri!!! Din guuura, desigur!!!

ockiu
ockiu  •  17 Mai 2010, 18:22
Postat de pe 17 Mai 2010, 17:38

DNA-ul e ocupat pana peste cap cu seful tau, albanezul. Ai inteles, "zburatorule" ?

dna-ul e ocupat cu fel de fel de probleme care mai de care mai idioate. n-are nici un caz CONCRET rezolvat. toate-s doar de ockii lumii. e doar o incomensurabila sursa de zvonuri si STIRI de televiziune. atat si nimic mai mult.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează