FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA CCA

Paszkany despre posibila numire a lui Crăciunescu la şefia CCA: "Nu-mi convine. este ranchiunos"

Ion Crăciunescu ar putea fi pus de Mircea Sandu şef la arbitri. Astfel, ar mai scăpa de un contestatar
Ion Crăciunescu ar putea fi pus de Mircea Sandu şef la arbitri. Astfel, ar mai scăpa de un contestatar

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2011 14:31

Arestarea lui Vasile Avram redeschide un subiect tocat mărunt în ultimii ani. Cine va conduce CCA? Avansat ca posibil preşedinte, Ion Crăciunescu nu i-a convenit deloc lui Arpad Paszkany, patronul CFR-ului. "Este un tip ranciunos. Şi nu o spun numai eu, care pot fi subiectiv, ci oameni din fenomen", a reacţionat clujeanul la Fanatik Show de pe DigiSport.

Varianta cu Ion Crăciunescu revenit şef la CCA părea imposibilă pînă în urmă cu puţină vreme din cauza relaţiilor tensionate avute de acesta cu Mircea Sandu. Numai că Naşu' s-a împăcat în ultima vreme cu Ioan Becali şi cu Gică Popescu, alte două persoane cu care era certat de cîţiva ani, aşa că îngroparea unui noi război devine plauzibil.

"Personal nu aş fi deloc încîntat dacă Ion Crăciunescu ar reveni în fruntea CCA. Este un om ranchiunos, care nu poate trece peste anumite chestii, iar asta a dovedit-o mereu atît vizavi de mine, cît şi vizavi de clubul CFR. Nu o spun numai eu, care pot fi considerat subiectiv, ci mulţi oameni din fenomen cu care am vorbit şi care mi-au confirmat că Ion Crăciunescu aşa procedează cu cei cu care se află în conflict. Deci, personal, nu aş fi deloc încîntat să vină Ion Crăcinescu preşedinte la CCA", a afirmat Paszkany la Fanataik, după încheierea meciului Rapid - CFR 1-1.

Sîmbătă, Vasile Avram, preşedintele CCA, a fost reţinut de DNA într-un caz de luare de mită în formă continuată, iar azi judecătorul va da un verdict la solicitarea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare pentru 29 de zile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
danotelu
danotelu  •  27 Septembrie 2011, 18:47

Craciunescu ca sef al arbitrilor e intr-o pozitie nefireasca. Astfel arbitrii vor privi fanta de lumina ce se va strecura printre pantalonii bossului ca sa vada unde se afla problema arbitrajului romanesc!

double07
double07  •  26 Septembrie 2011, 11:51

el sa analizeze fazele controversate, pozitiile nefiresti si fantele de lumina la tv!

donbalon
donbalon  •  25 Septembrie 2011, 22:16

Pai bineinteles ca nu-i convine! E cam ranchiunos nu pune botu' la rahaturile lui Paskany, nu tine cu CFR, nu-l lingen-n c/u/r pe Muresan, nu ia spaga de la b/o/z/g/o/r/i, nu-i in PDL, nu-i nici macar subalternul lui Boc, n-are carnet de UDMR-ist, nu taie paduri, nu face mall-uri in Cluj, are cam multe defecte, b/a/g/a/m/ia/s /p/u/l/a in clubul asta de hoti!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează