FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ E NOUA CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI!

Paszkany: "Investiţia mea s-a transformat în performanţă şi bucurie pentru oameni"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

Patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, îşi felicită echipa pentru cucerirea titlului de campioană în Liga I şi se felicită pentru decizia de a investi în Gruia.

"Echipa a reuşit să facă totul, sînt foarte fericit că investiţia mea s-a transformat în performanţă şi bucurie pentru oameni.

E un moment magic, a fost o bucurie foarte mare. Golul de 2-1 ne-a descătuşat, campionatul a fost disputat şi mă bucur că am ajuns acolo unde meritam. Campioana se respectă, mergem şi la Piatra Neamţ să facem tot ce putem pentru a cîştiga", a spus Paszkany.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
 •  17 Mai 2010, 14:48
Postat de pe 15 Mai 2010, 22:42

Nici nu stiu de ce va mai stresati? CFR-ul TREBUIA sa iasa campioana si au folosit toate mijloacele pentru asta. Un lucru e sigur: au fost baieti destepti, pentru ca isi vor recupera investitiile. In Romania trebuie sa stii pe cine sa cumperi si cind, dar mai ales sa ai un spate politic. Toate acestea au fost bine vazute de cei de la Cluj. Din pacate, adevarata fata e in Europa si acolo iar o luam pe cocoasa. Ca sa nu mai vorbim sa avem o nationala vraiste, oglinda campionatului!

cei ce cred ca a fost blat ori sunt prea p.r.o.s.t.i ori le e ciuda dar oricum nu ii prea i-a nimeni in seama numai se fac de ras

 •  17 Mai 2010, 14:26

ma bucura enorm faptul ca frustrarea si invidia a atins maximul la cei ce contesta campioana...civilizatie invinge!

 •  16 Mai 2010, 01:36

FRUSTRATILOR VA APASA INVIDIA,HAHAHAHAHAH,CLUJUL E BAZA

Vezi toate comentariile (30)
Comentează