FOTBAL  »  Superliga  »  ŢIRIAC DESPRE FOTBAL

Patronii din Liga 1 luaţi la ţintă de Ţiriac: "Te doare sufletul cînd Pleşcoi cîştigă cu Dinamo şi Băicoi cu Steaua"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 16 decembrie 2012 17:32

Ion Ţiriac e pasionat de fotbal, fiind suporter dinamovist, dar nu ia în calcul să investească la vreun club de Liga 1. Fostul mare tenisman e îngrijorat de faptul că patronii din fotbalul românesc nu valorifică aşa cum ar trebui brandurile pe care le deţin.

"La nivel mondial, fotbalul e sportul numărul 1. Pe locul doi e fotbalul, pe 3 fotbalul, iar abia pe locul 4 e tenisul.

Nu vreau să supăr pe nimeni, dar vă spun că bugetul turneului meu de la Madrid, adică pentru 9 zile de turneu, este mai mare decît bugetul Stelei şi al lui Dinamo pe un an întreg. Probabil că în fotbal se bagă mulţi care vor să cîştige o anumită notorietate.

Dinamo, Rapid, Craiova şi mai ales Steaua sînt brandurile fotbalului românesc. Te doare sufletul cînd Pleşcoi cîştigă cu Dinamo şi Băicoi cu Steaua.

Eu sînt unul din cei doi români care spun public că nu se pricep la fotbal", a spus Ţiriac la Dolce Sport.

Dialog spumos între Ţiriac şi Lucescu: "Poţi să cîştigi Champions League!" » "Nu, nu se poate!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
cfrclujole
cfrclujole  •  17 Decembrie 2012, 17:10
Postat de conasu_boeru pe 17 Decembrie 2012, 12:27

Pai ce sa mai castige ?! Ce sa mai faca cu atatia bani ?!!! Ca nu mai are timp sa-i cheltuiasca, chiar daca ii lasa si drogatului ala de fi-su ! Te gandeai la profit acum 30 de ani, acum ce rost mai are cand mai ai 10 -15 ani si te duci ?!

Ei nu gandesc asa, se cred nemuritori!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Decembrie 2012, 12:39

...DACA TE DOARE SUFLETUL, INVESTESTE SAU ADU INVESTITORI CUM II ADUCI PE JMECHERII AIA PUTREZI DE BOGATI LA VANATOARE !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Decembrie 2012, 12:27
Postat de cfrclujole pe 16 Decembrie 2012, 23:42

Sa fim seriosi! Nu ar castiga nimic.....Ca asa-i in tenis...

Pai ce sa mai castige ?! Ce sa mai faca cu atatia bani ?!!! Ca nu mai are timp sa-i cheltuiasca, chiar daca ii lasa si drogatului ala de fi-su ! Te gandeai la profit acum 30 de ani, acum ce rost mai are cand mai ai 10 -15 ani si te duci ?!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează