FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Patronul lui Dinamo lămurește lucrurile » Avertisment pentru un jucător de bază + noi detalii despre oferta pentru Marica

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 21:42

Steliano Filip a fost foarte deranjat cînd a aflat că Paul Anton va fi noul căpitan al lui Dinamo. Fotbalistul a fost avertizat de Ionuț Negoiță, care s-a arătat nemulțumit de felul în care acesta a reacționat (Detalii AICI). 

"Nu voi fi niciodată de acord ca un jucător să-și spună părerea în public. Dacă au ceva de spus o pot spune în interiorul și în cadrul clublui. Avem de lucru și din aceste puncte de vedere. Sîntem mult mai bine decît am fost, dar mai avem de lucru.

Antrenorul știe cel mai bine cine e persoana potrivită să fie căpitan. Asta nu înseamnă că va fi un căpitan și restul jucătorilor sînt de umplutură. Dacă Mircea Rednic a considerat că așa e bine, înseamnă că așa trebuie să fie. Este un antrenor cu experiență" a zis Negoiță la Digi.

...despre oferta pentru Marica: "Fiecare jucător are libertatea să aleagă unde crede că e mai bine să meargă. Interesul nostru pentru Marica a fost real și concret. Nu aveam nimic de obiectat dacă nu vedeam ce a scris el pe Facebook, că Dinamo a fost singurul club care nu l-a ofertat în condițiile în care a existat o ofertă.

Într-adevăr, nerăspunzînd la telefon, i s-a transmis o ofertă pe Whatsapp. Nu a răspuns la telefon probabil știind că nu vrea să vină la noi. Nu reacționam și îi respectam decizia, dar în condițiile în care el a spus că nu l-am căutat, mi s-a părut o minciună mult prea gogonată că să nu avem o reacție"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (68)
vasy86le
vasy86le  •  09 Februarie 2016, 16:17
Postat de dinamo100 pe 09 Februarie 2016, 10:15

In ceea ce-l priveste pe Filip are dreptate. In ceea ce-l priveste pe Marica, *** in continuare si nu stiu de ce continua pe tema asta. El nu si-l permitea pe Marica sub nicio forma, restul e doar joc de scena.

De ce are Filip dreptate? Filip e antrenor sau Rednic? Filip daca era destept, tacea si il convingea prin evolutii ca merita sa fie capitan, daca a dat din gura cand trebuia sa taca, nu cred ca va mai pupa prea curand banderola de capitan.Respect Rednic,a aratat ca el e antrenorul si el decide nu vestiarul.

vasy86le
vasy86le  •  09 Februarie 2016, 16:14
Postat de Ioana Maria pe 09 Februarie 2016, 08:54

*** *** dar totusi e patron comparativ cu tine face bani intr o luna cat nu o sa faci tu toata viata ta

Bine zis, el viseaza sa fie irina Loghin, dar nici macar valetul ei nu poate fi :))

acc_adrian
acc_adrian  •  09 Februarie 2016, 13:22
Postat de dincolodenori pe 09 Februarie 2016, 07:08

Daca Negoita este patron eu sunt Irina Loghin.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează