FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Patronul Rapidului, comparat de un fost căpitan al giuleştenilor cu Ceauşescu: "Nu aşa, tovarăşe Copos!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 decembrie 2012 18:55

Rapid va juca diseară împotriva Oţelului, primul meci de cînd clubul giuleştean a intrat oficial în insolvenţă. Deja mulţi dintre jucătorii lui Marian Rada au depus memorii pentru a rămîne liberi de contract, iar soarta Rapidului pentru retur e incertă.

Fostul căpitan al Rapidului, Nicolae Stanciu, îl acuză dur pe George Copos pentru situaţia dramatică în care a ajuns clubul şi-l compară cu Ceauşescu.

"Rapid a ajuns aşa din cauza celor care l-au condus. Fluxul financiar s-a scurs în buzunarul unuia singur. Atîta timp cît el conduce clubul, normal că el e vinovat. Holdingul său n-a intrat în insolvenţă, atunci de ce Rapidul a intrat?

Tovarăşul Copos trebuia să lase Rapidul aşa cum l-a lăsat predecesorul său. Cu zero datorii, nu să-l bage în insolvenţă. Nu aşa, tovarăşe Copos! Acum se fuge cu insolvenţa, înainte se fugea cu elicopterul", a spus Stanciu la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Fostul jucător al giuleştenilor are şi o soluţie: "Domnul Copos să dea emblema clubului şi palmaresul şi să fie înfiinţată altă echipă. Doar aşa se poate salva Rapidul".

Rapid - Oţelul va începe de la 20:30, în direct la Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.ro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
fc.a
fc.a  •  09 Decembrie 2012, 15:57
Postat de decuadi pe 08 Decembrie 2012, 22:49

ovidiu ala e unul din prostii siteului. alaturi de alpin si behaitoarea woody. asa ca nu te agita si nu intra in jocul prostului ca incepe sa iti ia familia si alte din astea. nu poate mai mult. nu a depasit prima treapta a evolutiei sale. adica e la stadiul de gradinita. e frustrat ca nu mai are echipa si isi cauta identitatea pe net...

mersi de info,doar ca n-am putut sa ma abtin

spivak
spivak  •  08 Decembrie 2012, 23:13

Nu există batjocură mai mare pentru Rapid decât să aibă un patron ca Utecilă. Se-curistul Badea-Dincă e perfect potrivit pentru Dinamo, se-curistul Păunescu şi bişniţarul Gigi sunt idealul pentru ŢSKA... dar Rapidul nu trebuia murdărit de tov. Copos.

decuadi
decuadi  •  08 Decembrie 2012, 22:51
Postat de tigruzzu pe 08 Decembrie 2012, 20:12

Dă-i drumul la Tîrgu-Balta, peste Nistru, comunistule.

gogule, credeam la 1800 de comentarii pe siteul asta ar trebui sa il stii pe ovidiu prazarul, care e anti orice pe lume. plange dupoa cracraiova lui si nu are tinta exacta. comenteaza aiurea peste tot. uita-l

Vezi toate comentariile (9)
Comentează