FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Patronul s-a decis! Moruțan ar putea pleca împrumut de la FCSB: „Trebuie să joace undeva”

Olimpiu Moruțan în amicalul cu FC Lucerna // Foto: Cristi Preda
Olimpiu Moruțan în amicalul cu FC Lucerna // Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 21:04

Olimpiu Moruțan (19 ani) va avea concurență serioasă la FCSB, după transferurile lui Florentin Matei și Adrian Stoian, jucători care evoluează pe postul său.

Mijlocașul are însă varianta plecării sub formă de împrumut la FC Botoșani, echipă de la care a ajuns la FCSB. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, nu exclude această variantă.

În opinia mea, Moruţan e un jucător care trebuie să joace. Trebuie să se insiste cu el. La FCSB nu e răbdare, trebuie să te naşti jucător campion ca să rezişti. L-aş lua oricând înapoi. Cât a fost la mine a jucat, dar nu ştiu dacă se poate pune problema de aşa ceva”, a spus Iftime, la TV Digi Sport.

2 goluri în 19 partide în Liga 1 a reușit Moruțan pentru FCSB în acest sezon

 Citește și:

Cum i-a surprins Teja pe jucătorii de la FCSB: „Mister e pe stilul lui Gică Hagi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
bridges
bridges  •  18 Ianuarie 2019, 08:07

Cand i-am zis ca dupa un an va ajunge pe la Chiajna sau Voluntari au ras toti gigeii. Am gresit iata ca o va face dupa doar 6 luni. Jucatorul de "200 milioane" a clacat si a intrat intr-o fundatura a carierei. Asta inseamna sa te iei dupa oamenii care te trimit la Becali doar ca sa-si rezolve ei pentru ei niste interese de moment. Daca plecai de la Cluj direct afara acum erai in vizorul celor cu multi bani dar care se si pricep la fotbal si stiu sa prelucreze un talent. Lectie pentru altii.

kordell
kordell  •  18 Ianuarie 2019, 02:50

L-a rezolvat si p-asta .

bumix
bumix  •  18 Ianuarie 2019, 00:37

CIT DE PROST ESTI SINGURA VALOARE ADEVARATA LA STEAUA ACUM E MORUTAN

Vezi toate comentariile (8)
Comentează