FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Patru etape?

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2007 00:00

Dinamo e amenintata cu o suspendare drastica a terenului propriu dupa incidentele produse de fani la Buzau

Incidentele provocate de fanii ros-albilor in timpul meciului de la Buzau vor afecta in mod direct echipa, care va fi suporta minimum doua etape de suspendare a terenului propriu, conform celor de la LPF.
Explica Mircea Cezar Ionescu, oficial al Ligii: "Depinde la ce punct din regulament vor fi incadrate incidentele. Ciinii sint si recidivisti si, in functie de incadrare, pot lua intre doua si patru etape de penalizare. si aici e o discutie: ori vor evolua cu portile inchise, ori cu spectatori, dar intr-un alt oras decit Bucurestiul. Comisia de Disciplina trebuie sa se reuneasca zilele astea, ea va decide ce si cum".

"Sa-i bage la inchisoare!"
Mircea Rednic era ieri extrem de afectat de situatie. "E un mare dezavantaj pentru noi. Acesti oameni nu sint suporteri adevarati, nici nu stiu cum sa le spun. Trebuie aspru pedepsiti, amendati usturator si sa ia ani de inchisoare. Ce vina avem noi, jucatorii si fanii adevarati, care au dat bani pe abonamente, iar acum nu pot asista la meciuri? Am vorbit si cu jucatorii, sint extrem de afectati de aceasta situatie pentru ca acum cream avantaje pentru adversari, care nu vor mai simti presiunea publicului", a zis "Puriul". Apoi a tras un semnal de alarma: "Daca se intimpla acest lucru in cupele europene, UEFA nu ne iarta. Feyenoord si Partizan au fost excluse din competitie pentru asa ceva!".

Nu mai vor acasa
sefii dinamovisti s-au intilnit ieri intr-o sedinta de urgenta pentru a analiza problema. "Ne pretuim fanii si impartasim cu totii aceleasi sentimente, indiferent de pozitia pe care o ocupam fiecare. Dinamo nu poate fi de acord si nu va mai accepta manifestari de genul celor de la Buzau, prin urmare vom solicita Ligii organizarea meciurilor de pe teren propriu in alte orase ale tarii, unde publicul este fair-play fata de echipa noastra, de adversari si de fotbalul romanesc", a precizat Nicolae Badea intr-un comunicat oficial.


Urmatoarele meciuri ale "ciinilor" pe teren propriu
Et. a doua (4 august) Dinamo - FC Vaslui
Et. a 4-a (18 august) Dinamo - Dacia Mioveni
Et a 6-a (1 septembrie) Dinamo - Gloria Bistrita
Et. a 8-a (22 sptembrie) Dinamo - U Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează