FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Paul Anton și-a stabilit viitorul! Primele declarații pentru GSP: „Doamne, ajută!”

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 13:01 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 13:15

Dinamo a rezolvat o mare problemă: Paul Anton va rămâne la echipa din Ștefan cel Mare! 

Pe adresa clubului unul dintre liderii formației, a sosit vineri dimineață o ofertă tentantă pentru mijlocașul de 29 de ani Paul Anton. Era de la Erzurumspor, din prima ligă turcă, cu un salariu foarte bun pentru internațional, așa cum a mărturisit și Mario Nicolae.

Neimpresionați de oferta făcută clubului, oficialii lui Dinamo au decis să nu acceptă propunerea, mai ales că Paul Anton este nu doar o piesă esențială în cadrul echipei, ci și unul dintre cei mai iubiți fotbaliști de către suporteri. Dinamo a rezistat tentației și a ținut cu dinții de ardelean! Reprezentanții grupării l-au anunțat și pe jucătorul care va pleca în această seară cu formația la Arad.

Paul Anton: „Am contract cu Dinamo!”

„Am contract cu Dinamo și-l respect. Voi munci ca si până acum, sunt concentrat la fiecare zi aici, vrem să obținem rezultate cât mai bune. Nu este acum momentul promisiunilor, ci al faptelor. Doamne, ajută să fim sănătoși, și la echipă, și acasă, toată lumea!”, a declarat Paul Anton pentru Gazeta Sporturilor.

3 goluriși un assist a reușit Paul Anton în 13 meciuri

Echipa antrenată de Ionel Gane va pleca sâmbătă (ora 17:55, Aeroport Internaţional Henri Coandă - Otopeni) cu avionul spre Timișoara și, mai departe, cu autocarul la Arad pentru duelul cu UTA, programat duminică, la ora 20:45, pe „Arena Francisc Neuman", noul stadion al campioanei provinciei. Dinamoviștii se vor instala la Ibis Styles Arad, acolo unde sunt așteptați suporteri ai formației din Transilvania, și vor reveni în Capitală a doua zi după meci, luni dimineață, tot cu un avion al companiei Tarom, la ora 9:10, de pe Aeroport Traian Vuia – Timișoara.

Sunt în regulă din punct de vedere medical, sunt mai bine, sper să mă țin departe de accidentări.
- Paul Anton, mijlocaș Dinamo 

1 milion de euroeste cota jucătorului pe transfermarkt

VIDEO Cornel Dinu îl atacă pe Pablo Cortacero: „Nu credeam că poate exista un asemenea personaj”

Citește mai multe știri despre Dinamo 

Dinamo, refuz după refuz! „Câinii” nu-și pot rezolva încă cea mai mare problemă din echipă

EXCLUSIV Nicolae Badea, încă un pas major spre Dinamo! Pe cine vrea să numească manager general, șef peste tot clubul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
2674698209236806
Zoltan Pop  •  30 Ianuarie 2021, 18:30

Aradul e Crisana auzi bai gazetar facut la apelul bocanciilor si nu Transilvania!!

tataika
tataika  •  30 Ianuarie 2021, 17:57
Postat de dave22 pe 30 Ianuarie 2021, 16:34

pare-se ca acest "concept ' prinde ,s-au obisnuit sa joace pe stomacul gol ,cine se gandea ca in 2021 mai sunt sclavi !? respect Cortacero !

Nu-ti face probleme, tot la matineu vor juca...

betaalfa
betaalfa  •  30 Ianuarie 2021, 16:47

Un jucator MODEST valoric dar macar are bunul simt sa isi vada lungul nasului dpdv fotbalistic si sa ramana la Dinamo... MAcar sa primeasca banii promisi aici...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează