FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vinicius, răsplătit regește de Becali! Ce bonusuri speciale are în contractul cu FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2021 06:45 / Actualizat miercuri, 28 iulie 2021 07:18

FCSB a anunțat marți transferul fundașului central Paulo Vinicius, în vârstă de 36 de ani, acesta urmând să aibă bonusuri speciale la echipa roș-albastră.

În afara salariului, 180.000 de euro pentru un sezon, brazilianul s-ar mai putea alege cu încă 40.000 de euro din bonusuri. 

El va încasa 20.000 de euro dacă FCSB va deveni campioană și va mai lua încă pe atât în cazul în care roș-albaștrii se vor califica în grupele Conference League, o competiție în care vor urca în turul al treilea preliminar dacă vor trece de Karagandî. 

În faza următoare, FCSB ar întâlni-o pe Kolos Kovalivka, din Ucraina, după care echipa lui Becali va fi din nou cap de serie în play-off. 

Salariul maxim de la FCSB e de 20.000 de euro lunar, atât câștigă Florinel Coman și Zdenek Ondrasek, atacantul ceh pe care Gigi l-a adus în vara aceasta și de care deja a devenit dezamăgit

Vreau să câștig tot timpul. Am câștigat 4 titluri consecutive, acum îl vreau pe al 5-lea. Asta e în capul meu! Am primit oferta, m-am gândit, am rezolvat tot și am venit aici pentru a ajuta echipa să câștige titlul. Am venit aici să ajut echipa. Pe teren îți dai viața pentru echipă. Sunt pregătit, voi face puțin antrenament alături de colegi și vom vedea apoi. Aici sunt mulți jucători cu calitate, Moruțan, Tănase, sunt mulți copii buni, iar eu vin aici pentru a-i ajuta să câștige un trofeu. 
- Paulo Vinicius, FCSB

Cum va arăta FCSB după transferul lui Paulo Vincius

În acest moment, pentru postul de fundaș central, antrenorul Dinu Todoran are 6 variante: Iulian Cristea, George Miron, Stipe Vucur, Alexandru Crețu, Denis Haruț și Paulo Vinicius.

Cum poate arăta FCSB: Vlad – V. Crețu, Al. Crețu, Vinicius, Radunovic – Cordea, Olaru, Moruțan – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman

VIDEO Vasile Maftei: „Vinicius va fi mai expus la FCSB decât la CFR Cluj”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Vinicius, un nou „cal troian”? Țepele luate de Gigi Becali cu fotbaliști de la CFR Cluj

A dat lovitura FCSB? 3 schimbări-cheie, după transferul lui Vinicius

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
talpaiadului
talpaiadului  •  29 Iulie 2021, 00:33
Postat de hermannstadtul pe 28 Iulie 2021, 23:20

Ondrasek "a devenit dezamăgit". Limba româmă ca amuzament?

Nu e nici o greseala acolo, desi suna putin fortat. "A deveni" se poate folosi si cu sensul "a ajunge sa fie" sau "a trece dintr-o stare intr-alta".

hermannstadtul
hermannstadtul  •  28 Iulie 2021, 23:20

Ondrasek "a devenit dezamăgit". Limba româmă ca amuzament?

189254898748309
Claude SH  •  28 Iulie 2021, 21:26

Per total, cu toate bonusurile de la Fcsb , el castiga mai mult la Cluj

Vezi toate comentariile (3)
Comentează