FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

PCH, amenințare fără precedent pentru Ionuț Negoiță și șefii „câinilor”: „Dacă acest jucător ajunge la vecinii de clasament, v-ați dat foc la valiză!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 12:21

Negocierile dintre Dinamo și fundașul central croat Ante Puljic au intrat în impas din cauza banilor. Fanii dinamoviști au reacționat și i-au transmis un mesaj dur lui Ionuț Negoiță.

Ante Puljic a respins oferta făcută de Dinamo. Fundașul a fost nemulțumit de condițiile propuse de fosta sa formație, iar discuțiile s-au împotmolit. Motivul? Dinamo i-a prezentat croatului un contract în care prima de instalare era de 25.000 de euro, deși ajunseseră la un acord pentru 50.000.

Fanii nu concep ratarea acestui transfer, jucătorul fiind foarte apreciat de suporteri, și profită de acest episod pentru o nouă răfuială cu patronul Negoiță.

„Degeaba și-a deschis punga aia în care au intrat vreo 12 milioane în ultimii ani (numai din vânzarea de jucători) dacă se zgârcește la 25.000 pentru Puljic. Mai bine nu-l chemau la negocieri.

Dacă ajunge și Puljic la mănăstirea de pe Centură a vecinilor de clasament, chiar că V-AȚI DAT FOC LA VALIZĂ! Cu ăia 25.000 chiar scăpați ieftin.

Aducerea lui ar mai acoperi mizeria de la izgonirea lui Papazoglu și a celor din lotul Rednic. Ar demonstra că un jucător poate ajunge la Dinamo chiar dacă a fost adus în România de către fostul antrenor. Ar demonstra că Dinamo nu vrea să păstreze banii numai pentru lumânări.

ATENȚIE! 

A rămas să ne vedem la RIN săptămâna asta. Este intenția noastră de a face primul pas catre un armistițiu în vederea unei grabnice despărțiri. O strângere de mână care nu înseamnă că vă toleram de-aici înainte, ci înseamnă că dorim să oferim liniște echipei, IAR VOUĂ O IEȘIRE ELEGANTĂ DIN SCENĂ.Venim să ne strângem mâna și să auzim din gura lui Negoiță că vinde și ne lasă.

Dar dacă vă bateți joc de Puljic și implicit de noi, puteți să uitați de orice reconciliere”, scrie în mesajul postat de fanii dinamoviști pe pagina de Facebook.

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Interviu cu Roberto Strechie, ultimul transfer al „câinilor”: „Forza Dinamo, mi-am îndeplinit un vis” + simpatizează un stelist

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
1726246054337933
Cosmin Petru Ardelean  •  26 August 2019, 21:52
Postat de redbuldog pe 25 August 2019, 19:20

Si cu Puljic si fara Puljic,Dinamo nu are sanse sa se claseze in primele 4,trebuie sa fim realisti..!Bine ii dai 12 k/luna salariu si 50k,la semnatura,dar ce te faci daca se accidenteaza dupa 2 etape si apoi sta 2 luni..!?Mrzjlak are 13 k si nu prea arata ca ~i merita,in teren,el sta mai mult pe banca,oricum strategia conducatorilor e praf si pulbere,nu asa se acopera gunoiul din groapa!

E accidentat de aia nu joaca. Nici nu stii ce vorbesti. Uite ce prima repriza buna a facut dinamo acum

1745flo
1745flo  •  26 August 2019, 15:39

Acuma si Publici asta a ajuns un capăt de țară...

mosvasile
mosvasile  •  25 August 2019, 20:50

Si in definitiv,Puljici-in afara de golul acela dat in poarta fcsb-ului-prin ce s-o fi evidentiat atata?Ca tin minte ca si in perioada aia Dinamo lua o caruta de goluri,dar se scotea cumva ca si dadea multe goluri-avandu-i in echipa pe Palici si pe Rotariu!Dupa ce a plecat de la Dinamo ce a facut?Raspuns:Ni-mic!Bai fratilor,adica nu avem rabdare cu catzeii din curtea noastra- sa se faca dulai-ca sa aducem toti refuzatii?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close