FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

PCH blochează venirea noului antrenor la Dinamo: "Suntem împotriva lui" » Motivul din spatele embargoului

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 11:43

Florin Bratu e ca și demis de la Dinamo. El nici nu a mai condus antrenamentul de azi, iar GSP.ro a anunțat încă de aseară că mai lipsește doar anunțul oficial al divorțului. Negoiță are o listă cu înlocuitori, dar Peluza "Cătălin Hîldan" se opune numirii lui Dan Alexa. 

  • Ce știm în acest moment în scandalul de la Dinamo
  • Informații neoficiale obținute de GSP.ro: Bratu nu mai este antrenorul lui DinamoDetalii AICI.
  • "Mitraliera" nu a condus antrenamentul de azi, ci "secundul" Mihăescu.
  • Bratu l-a făcut praf pe Nistor aseară. În replică, șefii i-au prelungit contractul fotbalistului. Detalii AICI.

Plecarea lui Florin Bratu de pe banca lui Dinamo este pecetluită, iar Dan Alexa, actualul antrenor al Dunării Călărași, este cel mai vehiculat înlocuitor.

Ultrașii dinamoviști dezaprobă însă această mutare, în ciuda faptului că Alexa a îmbrăcat de 60 de ori tricoul alb-roșu. Pe pagina de facebook a PCH a fost postat astăzi mesajul: "Suntem împotriva numitului Dan Alexa!"

MOTIVUL DIN SPATELE EMBARGOULUI

Conflictul suporteri - Alexa ar fi pornit în 2006, după transferul "Chirurgului" la Poli Timișoara. 

"Am primit telefoane de pe număr ascuns și SMS-uri cum că ne omoară, pe mine și pe soție, dar și că ne dau foc la casă și la mașină. Am luat-o pe Iza, ne-am urcat în mașină și am plecat la părinți, la Caransebeș. La Dinamo nu mă mai întorc până când șefii clubului nu fac ceva concret cu acești așa-ziși fani. Iau în considerare și posibilitatea de a mă lăsa de fotbal", declara Alexa în 2006.

"NISTOR SĂ NU PLECE"

Peluza "Cătălin Hîldan" a opinat și în privința conflictului dintre Florin Bratu și Dan Nistor. Întrebați dacă mijlocașul ar trebui să plece, oamenii care se ocupă de pagina de facebook a ultrașilor au replicat sec: "Nu".

Vezi si: Pe GSP.ro, fanii lui Dinamo și-au ales tabăra în scandalul Bratu - Nistor: "Fă-ți bagajele și la revedere!"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
150765579065741
Gigi Epure  •  22 Septembrie 2018, 21:12

daca este asa ca Bratu injura si ameninta,eu il intrb ce fel de scula de antrenor esti ca nu s-a vazut nimic nimic in tactica si strategie.fara viteza ,pase aiurea ,suturi in copaci si cam atat. dute Bratule.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  22 Septembrie 2018, 20:42

Daca PCH este factiunea condusa din umbraa de interlopul patron de firma de paza Elias Bucurica vorbim de o gasca de ratati...Daca nu este Elias in spatele ei imi cer scuza...Cine este Elias?Un om care a facut doar rau....Amanunte la cerere....

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  22 Septembrie 2018, 17:55

Cand a luat Dinamo ultimele trofee?Adica Cupa Romaniei si Supercupa?Cu Dario Bonetti!E timpul sa-l aducem pe Bonetti-singurul care consolidase apararea lui Dinamo,iar rezultatele s-au vazut- si sa terminam cu antrenorii fosti jucatori ai lui Dinamo!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează