FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pe cine scoate Florentin Matei din echipa de start » Cum ar putea arăta FCSB în 2019

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 12:45

Mijlocașul Florentin Matei, 25 de ani, a revenit la FCSB, fiind primul transfer oficial din mandatul lui Mihai Teja. (Detalii aici)

Gigi Becali a dezvăluit ieri că "Teja îşi doreşte să joace 4-3-3". Matei e un fotbalist care ar putea bifa două poziţii în acest modul tactic.

În primul rând, poziţia de inter, dar şi ca mijlocaş stânga. Acestea sunt zonele în care a fost folosit şi la Astra de către Edi Iordănescu şi Gheorghe Mulţescu.

În această situație, mijlocașul ofensiv Florinel Coman, 20 de ani, ar ieși din echipa de start. Coman a fost criticat în mai multe rânduri de Gigi Becali, deși în fața porții a dat randament: 7 goluri în acest sezon. 

Cum ar putea arăta FCSB după venirea lui Matei:

Bălgrădean - Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Nedelcu, Pintilii, FL. MATEI - Man, Gnohere, Fl. Tănase

Citește și:

Reacția Peluzei Roș-Albastre după transferul renegatului Florentin Matei, fotbalist care a fost testat de Dinamo: "Tatăl lui ne-a promis ceva"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
capca1
capca1  •  05 Ianuarie 2019, 16:20
Postat de zagna pe 05 Ianuarie 2019, 14:57

Daca nu te intereseaza, du-te in adapostul de caini dinamo ! Cum va juca Steaua fotbal nu va intereseaza, voi va pregatiti sa jucati in... B !

Că ziseși de Dinamo : când i-ați bătut ultima oară ? Dacă tu ții cu FC FCSB nu mai folosi “Steaua”, aia e echipa din liga a IV-a, care, spre cinstea ei, nu are patron și director sportiv foști pârnăiași . Nu țin cu Dinamo, chiar deloc, dar, dacă ar fi așa, nu mi-ar fi rușine ! Este o echipă care acum nu are succes dar, măcar, nu se face de râs . Te regăsești în FC FCSB ? Enjoy !

1618597915124142
Alexandru Chis  •  05 Ianuarie 2019, 15:57

"Vocalize" gazetaresti - pentru perioada de pauza competitionala. Pana la 01 02.2019 vor mai fi "vehiculate" cateva zeci de variante, mai ales ca de abia a inceput peroada de mercato.

gabir
gabir  •  05 Ianuarie 2019, 15:10

Ce cauta Nedelcu in 4 3 3? Astept de la Teja un singur lucru, sa joace cu un singur mijlocas defensiv!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează