Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 iulie 2012 18:01

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf s-a enervat că reporterii au asistat la antrenament, a ameninţat şi a fost oprit de Mihai Stoica să nu lovească


"Eşti un tîmpit şi un dobitoc! Dacă eu nu vreau să scrii ceva, nu scrii! O să-i sun pe şefii tăi la Bucureşti ca să mă asigur de asta!". Aşa a reacţionat Laurenţiu Reghecampf faţă de reporterul Gazetei Sporturilor prezent în cantonamentul din Austria.

Antrenorul s-a supărat că ziariştii au asistat la şedinţa de pregătire de ieri, din afara terenului, în condiţiile în care el închisese antrenamentul. Fotografii au "tras" de pe nişte şine de tren, din spatele uneia dintre porţi. "Veţi fi daţi în judecată fiindcă folosiţi imagini din antrenament fără acordul clubului" a fost prima reacţie a steliştilor.

Pretextul ieşirii nervoase a lui Reghecampf l-a constituit accidentarea lui Pintilii, care a părăsit terenul înaintea colegilor lui şi a mers pe bancă, unde masorii i-au aplicat gheaţă pe gambă. "Abia ai aşteptat să dai ştirea că s-a accidentat Pintilii!", a interpretat Reghe. El a sărit să-l lovească pe reporterul GSP, dar a fost oprit de către Mihai Stoica! MM a asistat la scenă şi i-a strigat tehnicianului: "Reghe, opreşte-te, nu face asta! Nu dă bine!". "TE IAU LA ŞUTURI!", a continuat Reghecampf.

Trimisul Gazetei a plecat din zonă înainte ca incidentul să degenereze. Spre seară, ofiţerul de presă Cătălin Făinişi a anunţat că, de astăzi, antrenamentele vor fi iarăşi deschise presei. După o oră, a revenit şi a retras decizia. :S

I-a deranjat "pufuletele" Rocha
Steliştii au închis antrenamentele de ieri. "Jucătorii au cerut asta şi mie mi-a convenit foarte mult, fiindcă nu-mi place presa de nici un fel" a fost explicaţia managerului Mihai Stoica. Reghecampf a motivat interdicţia cu articolul şi fotografiile din Gazetă care-l arătau pe Rocha cu kilograme peste greutatea normală (foto) şi incapabil să execute corect exerciţiile din antrenamente.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”