FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Pedeapsa patronului » Emoţii mari trăite de jucătorii unei echipe din Liga 1: "Credeam că nu mă voi mai întoarce niciodată acasă"

George Ogăraru și Alfons Groenendijk, cînd colaborau la Ajax 2
George Ogăraru și Alfons Groenendijk, cînd colaborau la Ajax 2

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 19:13

Alfons Groenendijk, directorul tehnic al celor de la U Cluj a venit la echipă în această vară, alături de George Ogăraru, şi a vorbit despre experienţa în România.

"Dezamăgit de jocul echipei, patronul Florian Walter a decis ca  deplasarea la meciul cu Astra să se facă cu autobuzul şi nu cu avionul, ca de fiecare dată.

A fost un drum de aproape 500 de kilometri, cu un trafic groaznic. Am trecut printre zone incredibile de iarnă, cu 30 km/h pe munte şi cu foarte multe prăpastii. Credeam că nu mă voi mai întoarce niciodată acasă, în Leiderdorp. A fost o adevărată aventură. O cursă de asta cu autobuzul te face să vrei repede viza înapoi spre Olanda.

E destul de bine la U Cluj. Sînt întîrzieri la salarii, dar mă bucur de această aventură. Echipa este pe drumul cel bun. E frumos să facem lucruri bune cu resurse puţine", a declarat Groenendijk pentru o publicaţie din Olanda, citată de site-ul stiridesport.ro

 


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 10:56
Postat de caminero pe 15 Decembrie 2014, 08:39

Renumiţii vînători de munte olandezi :D :D :D Şi portavioanele ceheşti ... :D

.>))))

caminero
caminero  •  15 Decembrie 2014, 08:39
Postat de vladutz13 pe 14 Decembrie 2014, 23:51

Pai cand vii din Olanda unde cea mai mare altitudine este de 320 de metri, se simte diferenta :)))

Renumiţii vînători de munte olandezi :D :D :D Şi portavioanele ceheşti ... :D

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 01:33
Postat de dora pe 14 Decembrie 2014, 20:41

Pai o plimbare de 500 km cu autocarul de motiveaza, nu-i asa...parca facura 1 - 1 la Giurgiu. Sa inteleg ca, drept prima, au primit bilete de avion la intoarcerea la Cluj?

n-ai inteles nimic. in topic e vb despre cu totul altceva. subiectul e altul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează