FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - DINAMO 3-4

Pedeapsă pentru Sergiu Hanca? Cum a explicat Miriuță decizia de a-l lăsa pe bancă pe căpitanul lui Dinamo contra Chiajnei

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2018 10:50

Sergiu Hanca, jucătorul devenit căpitan la Dinamo după plecarea lui Steliano Filip, a rămas pe banca de rezerve la meciul de luni seara cu Chiajna, câștigat de "câini" cu 4-3.

Vasile Miriuță a încercat să explice decizia de a-l lăsa pe bancă pe Sergiu Hanca, dar spune că cel mai bun dinamovist din sezonul trecut va primi în continuare șanse, în ciuda meciului slab făcut acum o săptămână cu U Craiova. 

"Hanca a rămas rezervă, a fost decizia mea ca el să nu joace, dar asta nu înseamnă că nu mai avem nevoie de el. A făcut un meci mai slab cu Craiova, am luat decizia să intre Salomao și Pesici, doi jucători foarte buni.

Dat asta nu înseamnă că nu avem nevoie de el. Va primi șanse, e căpitanul nostru, e un jucător foarte bun, dar sunt jocuri în care trebuie să decid ce e mai bine pentru echipă", a declarat Vasile Miriuță, la conferința de presă de după meciul cu Concordia, 4-3. 

Vezi și:  Miriuță, declarații tari: "Nicăieri în carieră nu am văzut asta" » Ce schimbări vrea să facă pentru derby-ul cu FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
danirovl
danirovl  •  13 Februarie 2018, 12:50

Pai salomao.si pesic nu trebuie sa lipseasca niciodata din primul 11. Amandoi sunt buni..dau centrari de calitate, si daca il ai pe nemec in fata, jumatate din goluri vor fi marcate cu capul.hanca e slabut pt ce se vrea la dinamo...poate ar trebui reprofilat fundas , ceva! Pe la echipa a doua.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Februarie 2018, 11:52

s-a vazut diferenta ca de la cer la pamant intre ce a jucat Pesiv (de picior stang) si Hanca. Asta este, imi pare nespus de rau pentru el dar a devenit a 3-a varianta pe postul lui. Torje in jumate de repriza a facut mai mult decat Hanca in jumate de sezon.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează