FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - STEAUA, MIERCURI, 20:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Pedrazzini: ”În momentul în care i se reproşează ceva, un profesionist munceşte mai mult, nu răspunde ca Dayro”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2009 00:00

Antrenorul Stelei, Massimo Pedrazzini, s-a referit şi la situaţia columbianului Dayro Moreno, care în urmă cu câteva zile a fost dat afară din antrenament, din cauza comportamentului, după care a fost amendat de conducere.

"Problema în cazul lui Dayro Moreno nu este incidentul care a avut loc. Atitudinea unui jucător trebuie să fie aceea de a da 100% în toate meciurile.

Vizavi de pregătirea lui pentru acest meci, aceasta nu a fost cea care trebuia. În momentul în care i se reproşează ceva, un profesionist munceşte mai mult, nu răspunde aşa cum a făcut-o el", a spus Massimo Pedrazzini.

Sursă: NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
 •  07 Iunie 2009, 18:58

LUI DAYRO I SE FACE O MARE NEDREPTATE LA STEAUA. ACEST JUCATOR A FOST LUAT LA TINTA DE ASA-ZISII ZIARISTI GEN GSP SI A DEVENIT UN "CAZ", PE CARE ANTRENORII (F. SLABI) SI CONDUCATORII (INEXISTENTI !) DE LA STEAUA L-AU FOLOSIT PENTRU A-SI ASCUNDA PROPRIA LOR NEPUTINTA. E MARE PACAT CA UN JUCATOR VALOROS ESTE ESUAT DE STEAUA. ACEST CLUB A INCEPUT SA STRICE JUCATORII, CEEA CE PANA ACUM NU S-A MAI INTAMPLAT. LASATI-L IN PACE PE DAYRO SAU DATI-I DRUMUL SA PLECE, NU VA BATETI JOC DE ACEST OM.

brotherlee
brotherlee  •  07 Iunie 2009, 18:54

Problema la steaua e k sunt prea multi profesionisti :| zugravi profesionisti,betonisti,cizmari,cu sportul(orice sport) au ei probleme...si aici nu fac referire doar la jucatori ci mai mult la conducatori staff tehnic si femeie de servici :p

blackdragon
blackdragon  •  07 Iunie 2009, 18:27

eu cred ca daca dayro ar fi pus la punct de un antrenor bun nu ar fi un jucator rau cum crede berbecali

Vezi toate comentariile (9)
Comentează