FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-1

Pedrazzini: "Le mulţumesc băieţilor, e greu să găseşti motivaţie fără suporteri"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2009 00:00

Massimo Pedrazzini, antrenorul Stelei, le mulţumeşte jucătorilor săi care au reuşit să învingă Craiova fără sprijinul suporterilor.

"Cred că victoria de astăzi a fost meritată. Mulţumesc băieţilor, pentru că nu este uşor să găseşti motivaţie fără suporteri. Am muncit mult să marcăm astăzi. Chiar dacă intrăm în cupele europene, e foarte puţin pentru Steaua. Jucăm împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din România, dar sperăm să îi învingem.

Craiova a făcut un meci extraordinar. Cred că ei pot cîştiga cu Vaslui şi vor fi deja în cupele europene. Nu ştiu dacă Golanski poate fi folosit în meciul cu Urziceni. Pe domnul Becali nu l-am văzut săptămîna asta, e ocupat cu alegerile", a spus Massimo Pedrazzini.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  29 Mai 2009, 23:42

bai, antrenor sluga care esti. tu ai vazut alt meci. au jucat extraordinar. ai vrut sa zici cu dinamo. sa le fie rusineeeeeeeeee !

 •  29 Mai 2009, 23:38

si voi gazetistilor de ce nu dati totce scrie toata lumea.

 •  29 Mai 2009, 23:33

a fost blat, s-a sucit la pauza,

Vezi toate comentariile (6)
Comentează