FOTBAL  »  LIGA 1  »  DETENŢIE

Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea condiţionată a lui George Copos! Ce se întîmplă cu fostul patron rapidist

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 30 ianuarie 2015 16:05

Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea condiţionată a lui George Copos, 61 de ani, magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 urmînd să analizeze în 11 februarie dacă acesta va fi eliberat, după ce a executat o treime din pedeapsă. 

Gheorghe Copos întrunea condiţiile de eliberare condiţionată, astfel că la nivelul Penitenciarului Rahova a fost întrunită o comisie care a analizat posibilitatea ca fostul acţionar majoritar al Rapidului să iasă din închisoare. Un judecător de supraveghere a pedepselor privative de libertate a stabilit, în urma analizării documentelor, că Gheorghe Copos poate fi eliberat condiţionat.

Raportul comisiei a fost trimis Judecătoriei Sectorului 5, instanţa care va decide dacă Gheorghe Copos poate sau nu să fie eliberat. Indiferent de decizia magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 5, hotărîrea va putea fi contestată, sentinţa definitivă în acest caz urmînd să fie dată de Tribunalul Bucureşti.

Gheorghe Copos are de executat patru ani de închisoare, după ce Tribunalul Bucureşti a decis să nu fie aplicat un spor de pedeapsă, în urma contopirii condamnărilor primite în dosarele Loteria I şi cel privind transferurile de jucători.

8 oameni au fost condamnaţi în Dosarul Transferurilor la data de 4 martie 2014:

George Copos (61 de ani) - 3 ani şi 8 luni cu executare
Mihai Stoica (49 de ani) - 3 ani şi 6 luni cu executare
Cristi Borcea (45 de ani) - 6 ani şi 4 luni cu executare
Ioan Becali (62 de ani) - 6 ani şi 4 luni cu executare
Victor Becali (53 de ani) - 4 ani şi 8 luni cu executare
Jean Pădureanu (78 de ani) - 3 ani şi 4 luni cu executare
Gică Popescu (47 de ani) - 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare
Gigi Neţoiu (55 de ani) - 3 ani şi 4 luni cu executare

Sursa: Mediafax

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (21)
dash.berlin
dash.berlin  •  03 Martie 2015, 22:10

Pai sa iasa...ca-i batran si a stat destul acolo !

bvd_magheru
bvd_magheru  •  30 Ianuarie 2015, 20:19

E mai utin important cine intra si cine cind iese . Important e ca Statul Roman cel mai slab stat din europa sa le confiste total averile ca sa se construiasca scoli, gradinite , spitale , etc..Confiscarea PARTIALA E BATAIE DE JOC .

antalmihai
antalmihai  •  30 Ianuarie 2015, 16:50

DAR BANII, BANII FURATI UNDE SUNT???? SUNT CUMVA RECUPERATI SI CU PENALITATI??????? MESAJ: ROMANI FURATI CU TOTII !!!!RUSINE !!!!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează