FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FARUL 4-0

Perfect

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2007 00:00

Profitind de suspendarea lui Baird, Tanasa a fost titular si a marcat un hattrick. Craiova a inceput furibund noua editie de campionat. Dupa multi ani, 13.000 de olteni au plecat multumiti de la stadion spre casele lor. Multumiti si increzatori ca la anul, stiinta va ajunge din nou in Europa.

Raspunzator de renasterea mindriei in Banie a fost Ciprian Tanasa. Acesta si-a facut un debut de senzatie in tricoul alb-albastru. Cu trei goluri, intre care unul reusit cu o scarita de mare efect, "Tasu" i-a fermecat rapid pe pretentiosii suporteri craioveni.

Fostul pitestean, transferat la Universitatea impreuna cu Andrei Prepelita in schimbul a 1,5 milioane de euro, a avut dificultati in a se adapta in formatia antrenata de Florin Cioroianu. El a fost singurul atacant din lotul craiovenilor care nu a reusit nici un gol in cele zece meciuri de pregatire disputate inaintea startului de sezon si simbata seara a prins un loc de titular doar pentru ca Baird a fost suspendat.

Romania - Olanda, in Banie?
Patronul Adrian Mititelu a avut un oaspete important la partida cu Farul. Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a venit pe "Ion Oblemenco" cu un motiv bine intemeiat. El a inspectat stadiul lucrarilor demarate in aceasta vara la arena craioveana, care si-a depus candidatura pentru organizarea meciului Roamania - Olanda din preliminariile Campionatului European, si s-a declarat impresionat de rezultate. "O sa spun numai lucrari frumoase despre ceea ce am vazut, dar antrenorul si jucatorii vor decide unde se va disputa partida cu Olanda"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează