FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Peripețiile șocante ale unui cunoscut om de fotbal » A fost «homeless» în SUA: „Dormeam pe un carton, pe jos!”

Florin Manea a experimentat ipostaza de «homeless» în SUA / FOTO: Guliver/Getty Images
Florin Manea a experimentat ipostaza de «homeless» în SUA / FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2021 11:55 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 12:18

Florin Manea, una dintre figurile de prim rang din lumea impresarilor din România, a povestit la GSP Live lucruri mai puțin știute desprinse din aventura sa în Statele Unite, acolo unde, în 2004, a fost arestat din cauza implicării în mafia fraudelor cu carduri bancare.

În direct la GSP Live, Florin Manea, fiul regretatului Nae Manea, a dezvăluit în cadrul emisiunii moderate de Costin Ștucan cum a dormit pe jos în Statele Unite, ce peripeții a întâmpinat acolo și de ce a preferat o viață de «homeless» în detrimentul uneia de băiat de bani gata.

Florin Manea: „M-am angajat în Statele Unite în construcții”

„Am fost la muncă în Statele Unite, ce să fac? Dacă nu aveam bani, m-am angajat în construcții. M-a pus unul să car niște țevi, apoi mi-am dat demisia. Am lucrat o lună la un depozit de marmură. Câștigam 8-10 dolari pe oră. 

Nu am vrut să mă întorc acasă, n-am vrut să am șef sau să mă angajeze tata. La un moment dat, a venit mama la mine, Dumnezeu s-o ierte. Mă trezeam la 04:00 dimineața, iar la 05:00 trebuia să fiu la marmură. Eram român, mă mai tiram, nu căram chiar tot timpul. Munceam de la 05:30 până la ora 16:00, apoi mergeam să arbitrez. 

Mă îmbrăcam în arbitru, luam 25 de dolari pe meci. Dormeam patru ore pe noapte. După ce am ajuns și mi s-au terminat banii, a fost nasol”, a povestit Florin Manea.

Peripețiile șocante ale unui cunoscut om de fotbal » A fost «homeless» în SUA: „Dormeam pe un carton, pe jos!”
Florin Manea a avut parte de nenumărate peripeții în SUA

Florin Manea: „Nu aveam unde să dorm, am dormit pe jos”

„Am fost «homeless» (n.a - persoană fără locuință) vreo săptămână sau două. Nu aveam unde să dorm. A fost greu. Mi-am luat la un moment dat o cameră în Brooklyn. Aici era geamul, pe lângă geam trecea metrou (n.r - gesticulează larg). Am dormit vreo trei nopți în Grand Central, pe jos. Aveam un carton, mi-l lua unul, îl mai băteam. 

Toată viața mea am fost un om asumat. Niciodată n-am spus lucruri neadevărate. Tot ce am făcut a fost pe spatele meu. Nu m-a ajutat tata. Băiatul lui Nae Manea a fost «homeless», a dormit pe jos! Tot ce am făcut a fost pentru a supraviețui”, a afirmat agentul, la GSP Live. 

„Ai luat vreodată droguri?” Florin Manea, răspuns surprinzător la GSP Live

În noiembrie 2020, impresarul Florin Manea a fost prezent la GSP LIVE și a dat detalii despre episodul petrecut în SUA, în 2004, când a fost arestat din cauza implicării sale în fraude cu carduri bancare. 

Moderatorul Costin Ștucan i-a arătat lui Manea o fotografie cu Petros Luis Colla, cel alături de care Manea a fost prins de FBI folosind carduri false. Colla a fost arestat și în 2014 și trei ani mai târziu a recunoscut că este dependent de droguri, iar Manea a dezvăluit că a folosit și el substanțe ilegale în SUA.

VIDEO EXCLUSIV „Ai luat vreodată droguri?” Florin Manea, răspuns surprinzător la GSP Live: „Nu am ajuns să bag «crack», nu îmi place să nu fiu lucid” +De ce a fost urmărit de FBI
GSP LIVE
VIDEO EXCLUSIV „Ai luat vreodată droguri?” Florin Manea, răspuns surprinzător la GSP Live: „Nu am ajuns să bag «crack», nu îmi place să nu fiu lucid” +De ce a fost urmărit de FBI

Toată lumea era cu droguri în America. Toți! Când am fost în America am experimentat și eu. Ca să văd cum e. Asta nu e pentru oamenii care sunt slabi. Nu am experimentat ceva «heavy», am fumat iarbă! Nu am ajuns să fac... să bag «crack» (n.r- cocaină). Nu am simțit nevoia. Nu îmi place să nu fiu lucid. La drogurile «ligth», ca iarba sau «coca» e o dependență mentală. Când ești acolo, la închisoare, trebuie să faci un program în care să înveți despre droguri. Înveți despre fiecare în parte și știi ce efecte au. Așa am ajuns să le știu, nu pentru că le-am experimentat pe toate. Am fumat o dată sau de două ori - Florin Manea, în noiembrie 2020, la GSP Live

1.100.000 de dolaria fost suma la care a fost fixată cauțiunea pentru Florin Manea

Citește și alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV Continuă înțepăturile între Florin Manea și Mititelu jr.: „Putea să fie băiatul meu, dar n-avea cum, eu sunt mai frumos”

EXCLUSIV Nu toată lumea crede în Deian Sorescu » Dezvăluirile unui agent: „Are 24 de ani, e un pic târziu”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  21 Iulie 2021, 14:42

Imi pare rau sa va spun, dar articolul asta este o adevarata rusine pentru presa sportiva. Aveti dreptate sa prezentati un astfel de caz, doar daca toti impresarii sunt la fel, niste samsari fara scrupule, caliti la ”scoala vieții”

nealiniatul
nealiniatul  •  21 Iulie 2021, 07:07

Ce il face pe asta om de fotbal? Faptul ca a fost baiatul lui Nae Manea? Ar trebui sa-i fie rusine de ce debiteaza pe aici. A ajuns sa doarma pe strada de lene, nu de altceva. A mers in America la praduit din carduri. Asta au facut si el si alti "oameni importanti" pe care ii promoveaza GSP. A revenit in Romania, si, a fost facut impresar exact de Nae . La Bistrita, mai ales, cind Jean Padureanu era disperat cum sa salveze clubul, Nae forta cam toti jucatorii adusi sa semneze cu Florin. Si il sapa pe Padureanu si clubul pina cind l-au terminat. Tot respectul pentru Nae, ultima extrema autentica din fotbalul romanesc. Dar parintele Manea, a facut o multime de magarii ca sa isi bage odrasla in impresariat.

paolo12
paolo12  •  21 Iulie 2021, 06:47

"Florin Manea, una dintre figurile de prim rang din lumea impresarilor din România." Vai mama voastră de "jurnaliști". Ați găsit personalitatea de dat exemplu. Bravo, gsp...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează