FOTBAL  »  LIGA 1  »  OŢELUL

Petre Grigoraş: ”CFR şi Unirea sînt cele mai bune echipe din Liga I”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 decembrie 2008 00:00

Petre Grigoraş, antrenorul Oţelului, crede că Unirea Urziceni şi CFR Cluj sînt cele mai bune echipe din Liga I.

”Au fost plăcute autogolurile care le-au dat adversarii noştri. Neplăcut e autogolul de campionatul trecut, cu Timişoara. Cu Poli, în acest sezon, a fost un meci în care ei puteau să se ducă la 2-0 în prima repriză. Puteam să învingem şi noi, dar asta este.

Există şi o lege a compensaţiei în fotbal, dar dacă te laşi pe baza asta s-ar putea să te trezeşti în Divizia B. Am jucat cu două echipe foarte bune, foarte puternice, Poli şi CFR, şi ne-am ridicat la nivelul lor. E un noroc ca adversarele să îşi bage mingea în proprie poartă, dar se poate să greşească şi din cauza noastră.

Eu sînt realist. Poate se interpretează că sînt modest, dar eu sînt realist. Eu sînt un om curat.După jocurile disputate, cred că CFR şi Unirea sînt cele mai bune echipe”, a spus Petre Grigoraş la GSP TV.

Playtech: Ion Țiriac va da o mega-lovitură în Germania. Așa sigur își va spori mai mult averea


Comentarii (5)
 •  21 Decembrie 2008, 09:13

Nea Petrica,nu esti singurul care spune asta.CFR este buna dar trebuie sa fie mai profesionista.Sa joace mai motivat,profesional. Unirea cu Dan P,joaca mai interesat. Toti sunt jucatori de acelas nivel. Constiinciozitatea este alta. Antrenorii,deci dascalii, sunt in mare parte de vina. Ce sa scoata Lacatus,D.Munteanu dela niste jucatori cu slaba profesionalitate ,cu educatie precara? Sunt de aceeas factura cu patronii Borcea,Becali. Este altceva ex. la Vaslui,desi si patronul lor este uneori atr

 •  21 Decembrie 2008, 07:31

Petrica sint constantean si stiu f bine calitatile si moralitatea ta.Esti un mare antrenor dar intr-o tara ca asta sansele tale sa devii antrenorul unei echipe mari sint f mici.CINE NU ESTE CU NOI SAU CA NOI ESTE IMPOTRIVA NOASTRA,asa ca incearca sa pleci la o echipa din afara si poate asa o sa fii ceace de altfel esti.De aici din san francisco o mina de constanteni iti doreste earbatori fericite si sa fi la fel de vertical ca pina acum

 •  21 Decembrie 2008, 02:17

sunt stelist dar 100% ii dau dreptate . merita

Vezi toate comentariile (5)
Comentează