FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA 23

FOTO Supermocirla :) » Imagini incredibile, extrase din anii '90, la Ploiești

La pauza meciului Petrolul - Chindia, îngrijitorii arenei au recurs la mătură și găleata cu var // foto: captură DigiSport +8   FOTO
La pauza meciului Petrolul - Chindia, îngrijitorii arenei au recurs la mătură și găleata cu var // foto: captură DigiSport

Articol de - Publicat sambata, 28 ianuarie 2023 18:34 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2023 18:36

Gazonul de pe stadionul din Ploiești a arătat deplorabil astăzi, la meciul dintre Petrolul și Chindia. La fel s-a întâmplat și la precedentele două meciuri din această etapă a Superligii, U Cluj - Rapid 0-0 și UTA - CS Mioveni 1-2.

Trei meciuri jucate până acum în etapa 23 din Superligă, 3 decoruri demne de anii '90.

Ninsoarea din ultimele două zile a afectat serios suprafețele de joc ale stadioanelor din Liga 1, deși vorbim despre arene construite recent, cu zeci de milioane de euro, care nu beneficiază însă de îngrijire pe măsură.

Etapa a început pe Cluj Arena, unde s-au înfruntat U Cluj și Rapid. Gazonul a fost impracticabil, mingea mai degrabă aluneca decât să sară. Până și jucătorii Universității s-au plâns de acest lucru la finalul meciului.

+8 FOTO

Supermocirla :) » Imagini incredibile surprinse în această etapă de Liga 1

Astăzi s-a jucat mai întâi UTA - CS Mioveni, pe un alt teren afectat de condițiile meteorologice, cu găuri și pete de noroi.

+26 FOTO

Dar poate cel mai rău a arătat gazonul de pe „Ilie Oană”, stadionul din Ploiești, brăzdat de dâre de noroi și pe alocuri presărat cu bălți.

Cum ninsoarea a continuat să cadă, îngrijitorii arenei au apelat la mătură și găleata cu var la pauză, pentru a trasa liniile de la careul de 16 metri, șterse după jocul din prima parte.

+4 FOTO

Cele 3 stadioane au costat cumulat 75 de milioane de euro!

Sunt imagini parcă extrase din deceniul trecut și de pe vechile stadioane ale primei ligi, deși arena din Ploiești este relativ nouă, construită în 2011 cu peste 17 milioane de euro.

În același an a fost dat în inaugurare și stadionul nou din Cluj-Napoca, Cluj Arena, care a constat 44 de milioane de euro.

Iar noua arenă „Francisc Neuman” din Arad, casa celor de la UTA, a fost inaugurată abia în august 2020 și a costat 14 milioane de euro.

Mai multe știri din Liga 1: 

Afirmația lui Petrescu nu-i va pica bine lui Hagi: „Am avut o echipă mai tânără decât Farul!” » Cum au stat lucrurile în realitate

Nu are milă de colegii antrenori din Liga 1: „N-am nicio treabă cu Pintilii sau Croitoru. Dacă n-ai licență, nu stai pe bancă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
cdba3133
cdba3133  •  29 Ianuarie 2023, 09:18
Postat de opinez pe 28 Ianuarie 2023, 20:28

Draga GSP un pic de informare nu strica altfel dezinformati rusions. Gazonul e cel original la Ploiesti si are 10 ani in conditiile in care de 4 ani tine doua echipe plus loturi nationale. S-a dorit schimbarea inca din vara lui 2022 dar Petrolul a optat pentru amanare pentru mai 2023 ca sa joace cat mai mult acasa fiind nou promovata. Deci a spune stadion nou gazon varza e doar o rautate gratuita.

Cu atat mai mult ca a fost ichiriat de atatea ori stadionul. Deci bani au intrat in contul echipei. Puteau deci sa puna un alt gazon.

realsteaua
realsteaua  •  28 Ianuarie 2023, 23:23

Dar voi, gsp-iștilor, credeți că dacă s-au construit stadioane în românica, gata, s-au rezolvat problemele fotbalului românesc ? Stați liniștiți că gazoane ca în țările civilizate, doar la televizor veți vedea sau doar dacă veți merge să vedeți meciul "live"( ca să folosesc și un cuvânt la modă ).

realsteaua
realsteaua  •  28 Ianuarie 2023, 23:16
Postat de opinez pe 28 Ianuarie 2023, 20:28

Draga GSP un pic de informare nu strica altfel dezinformati rusions. Gazonul e cel original la Ploiesti si are 10 ani in conditiile in care de 4 ani tine doua echipe plus loturi nationale. S-a dorit schimbarea inca din vara lui 2022 dar Petrolul a optat pentru amanare pentru mai 2023 ca sa joace cat mai mult acasa fiind nou promovata. Deci a spune stadion nou gazon varza e doar o rautate gratuita.

Asta-i meteahnă românească. Au jucat pe acel gazon până a devenit ceea ce este acum. Având în vedere că s-a jucat pe el de 10 ani și că pe alte stadioane se schimbă gazonul la 1-2 ani, se putea schimba în vara anului 2022 și putea să înceapă campionatul în superligă pe un gazon țiplă ( mai ales că joacă și cei de la Chindia deja de aproape 4 ani pe același teren ). Deși îmi e greu să cred că de 10 ( zece ) ani nu s-a schimbat gazonul ( dar dau crezare spuselor tale ), nu m-ar mira să fi trecut că au schimbat gazonul iar banii să fi fost subtilizați de băieții deștepți.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează