FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID 1-0

video+FOTO Dezamăgire mare la Rapid, după 0-1 cu Petrolul: finanțatorul a plecat imediat + ce au făcut jucătorii

Dezamăgire mare la Rapid, după 0-1 cu Petrolul: finanțatorul a plecat imediat după fluierul final! Ce au făcut jucătorii +21   FOTO
Dezamăgire mare la Rapid, după 0-1 cu Petrolul: finanțatorul a plecat imediat după fluierul final! Ce au făcut jucătorii

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2022 23:49 / Actualizat duminica, 14 august 2022 00:31

Petrolul Ploiești a învins-o pe Rapid, scor 1-0, în runda cu numărul 5 a Ligii 1. Gheorghe Grozav (31 de ani) a decis „Primus Derby”, cu largul concurs al portarului Horațiu Moldovan (24 de ani).

După meci, rapidiștii au fost extrem de abătuți. Adrian Mutu a mers spre galerie dând din cap în semn de nemulțumire, apoi antrenorul și jucătorii l-au consolat pe Horațiu Moldovan și au salutat suporterii.

Moldovan a scăpat mingea în poartă! Mutu, stupefiat de eroarea portarului său
Petrolul - Rapid
Moldovan a scăpat mingea în poartă! Mutu, stupefiat de eroarea portarului său

La oficială, finanțatorii Victor Angelescu și Dan Șucu arătau extrem de dezamăgiți, Angelescu (foto jos, stânga) chiar plecând imediat după fluierul final.

+32 FOTO

De partea cealaltă, petroliștii au sărbătorit victoria cu o horă și au cântat alături de cei aproape 15.000 de susținători, iar Gicu Grozav a făcut spectacol:

+32 FOTO

VIDEO Grozav a marcat singurul gol al partidei Petrolul - Rapid, după o gafă uriașă a lui Moldovan

Petrolul, victorie cu 1-0 în derby-ul cu Rapid

Moldovan a scăpat mingea în poartă
+17 FOTO

Petrolul ajunge la 7 puncte și urcă pentru moment pe locul 7 în Liga 1. Rapid stagnează la borna celor 9 puncte și riscă să cadă de pe podium la finalul rundei.

Haos pe „Ilie Oană”! Fanii au întrerupt meciul, aprinzând torțe și fumigene
Petrolul - Rapid
Haos pe „Ilie Oană”! Fanii au întrerupt meciul, aprinzând torțe și fumigene

Citește și alte știri din Liga 1:

Pe cine a lăudat Mirel Rădoi înaintea disputei cu CS Mioveni: „Îl apreciez foarte mult!”
CSU Craiova
Pe cine a lăudat Mirel Rădoi înaintea disputei cu CS Mioveni: „Îl apreciez foarte mult!”
Andrei Burcă, amuzat de oferta Rapidului pentru Deac: „Cât? Atunci ne lăsăm cu toții”
CFR CLUJ
Andrei Burcă, amuzat de oferta Rapidului pentru Deac: „Cât? Atunci ne lăsăm cu toții”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
supereduardo10
supereduardo10  •  15 August 2022, 13:58

Pai si normal sa fie suparati am pierdut inadmisibil cu o echipa slabuta. Am prins o zi slaba si un rbitraj mizerabil. Un rosu clar neacordat iar pe noi ne-a umplut de galbene. Tactia lui Mutu foarte neinspirata sa atace cu fundasii si mislocasi defensivi. Moraies Papou sau Albu si cu un joc de asteptare . Chiar si asa nu aven scuze sa pierzi cu asa echipa. Sa speram ca in etapele urmatoare vom vedea un Rpid mult mai bun. Oricum pentru carcotasi lotul Rapidului ii da dreptul sa spere la titlu desi acum nu pare este abea inceputul campionatului multi jucatori sunt neintegrati trebuie putina rabdare . Mai mult mi-e frica de Mutu si de experimentele lui.

ucluj2011
ucluj2011  •  14 August 2022, 20:25
Postat de emil1986 pe 14 August 2022, 11:46

Da, inainte spre 100 de minciuni. rapid a decedat. Echipa actuala, FC R in acte, este o clona, infiintata de fostul general de securitate Vasile Malureanu, la indicatiile celor de la Moscova, parintii spiritiali ai decedatului/falimentatului rapid. Nu mai mintii!

Mai taci băi prosteață , du-te și te culcă!

ursaromair
ursaromair  •  14 August 2022, 14:48

Teatrul Giulesti s-a mutat pe Ilie Oana ! Ce a facut Mutu,de fapt,de i-ati prelungit contractul ? Il dam afara pe Hlistei ca sa-l aducem pe Ciobanu!!! Il dam afara pe Goge ca sa-l aducem pe Matan !!! De fapt Mutu are fler doar la femei, la fotbalisti ...praf .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close