FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Petrolul va disputa la Buzău primele meciuri din Liga 1!

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 11 iunie 2011 19:38

După şapte ani, Petrolul a revenit în Liga 1, însă este foarte posibil ca primele meciuri din sezonul următor să le dispute pe stadionul din Buzău. Asta deoarece lucrările la stadionul Ilie Oana vor fi finalizate cel mai probabil în luna august, în timp ce startul următorului sezon de liga 1 se va da în a doua parte a lunii iulie.

Informaţia a fost confirmată de Dan Tulpan, oficial al clubului Gloria Buzău. Tulpan susţine că Petrolul a încheiat un contract cu Gloria încă din ianuarie deoarece a fost obligată de procedura de licenţiere să aibă dovada unui teren închiriat.

"Erau obligaţi pentru că la momentul respectiv stadionul (Ilie Oana, n.r.) nu era omologat, începuse construcţia şi nici acum nu se ştie cînd va fi finalizat. Sînt speranţe că îşi vor termina stadionul la termen, adică în august, dar campionatul la Liga 1 începe mai devreme, spre finalul lunii iulie şi mi-e greu să cred că va fi finalizat stadionul, cu toate anexele, cu suprafaţa de joc. Aşa că Petrolul îşi va face redebutul pe prima scenă, după 7 ani, la Buzău", a declarat preşedintele Gloriei, Dan Tulpan, în presa locală.

Petrolul a evoluat în sezonul recent încheiat la Strejnic, însă arena care aparţine clubului Conpet Ploieşti nu este suficient de mare pentru a face cerinţelor unei partide disputate la nivelul ligii 1.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
avasilichioaei
avasilichioaei  •  11 Iunie 2011, 21:58

cam prost ales locul,,,e mare rivalitatea dintre ploiesti si buzau..v-ati mai intalbit si prin divizia b si a iesit scantei...o sa se macelareasca tiganii intre ei;))

4373
4373  •  11 Iunie 2011, 19:56

Istoricul lui DINAMO inainte de 1948 este clar.

4373
4373  •  11 Iunie 2011, 19:49

Daca poate cineva sa-mi demonstreze care este trecutul echipei Steaua(ASA,CCA,CSCA) inainte de 1947 ,ii multumesc. Nu de alta, dar nu inteleg cum de la infiintare joaca in prima liga(divizie).

Vezi toate comentariile (6)
Comentează