FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ - DINAMO

Pierderea mare pentru "cîini": Dănciulescu, doar spectator la Cluj!

Articol de - Publicat duminica, 07 noiembrie 2010 00:00

Dinamo va fi privată diseară, de la ora 20:00, în direct la Antena 1, de aportul celui mai experimentat fotbalist al ei: Ionel Dănciulescu. Atacantul a făcut deplasarea în Ardeal, însă nu va face parte nici din lotul de 18 resimţind dureri, în continuare, la glezna dreaptă. Jucătorul a părăsit terenul după 45 de minute cu Gaz Metan (3-2), suferind o entorsă, şi nu şi-a revenit nici acum. A mers la Cluj, cu jucătorii, şi pentru a-şi urma programul de recuperare, şi pentru a fi alături de colegi în meciul cu campioana. Dănciulescu este pe locul 4 al clasamentului all-time al golgeterllor primei ligi, cu 188 de reuşite.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (11)
soringealu
soringealu  •  07 Noiembrie 2010, 19:39

Memoria emoţional-oltenească a lui Daniel Nanu şi-a amintit articolul din Flacăra. “In ’73, Craiova a pierdut titlul la golaveraj in fata lui Dinamo, in ultima etapa. Atunci, Flacara a scris....TOLONTAN...

vassbelacsaba1
vassbelacsaba1  •  07 Noiembrie 2010, 17:59

Pierdere MARE ?! Parca ne-am reintars in timp, pupincuristi de-a lui paunescu !!!

wlm_shkspr
wlm_shkspr  •  07 Noiembrie 2010, 17:31

Tin minte acum vreo 10 ani cind Danciulescu a venit la Dinamo... Toata lumea spunea ca era stelist de mic, chestii de-astea, speculatii ieftine... Daca Danciu nu dorea, nu venea la Dinamo! Avea o alergare cind pornea pe contra-atac care te uimea! Fugea atit de imnselator, si avea o tehnica atit de buna in regim de viteza incit nimeni nu-i statea in cale!! Atunci a fost perioada lui cea mai buna! Pe urma a ajuns la steaua, cind Dinamo nu a mai avut bani... acolo aproape s-a plafonat!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează