FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CRAIOVA 2-0

FOTO Nervi întinși la maximum, după Sepsi - Craiova: „Dacă vrei să faci scandal, e altceva”

Mirko Pigliacelli (27 de ani), portarul celor de la CS Universitatea Craiova, a fost extrem de iritat la finalul eșecului cu Sepsi, scor 0-2. +14   FOTO
Mirko Pigliacelli (27 de ani), portarul celor de la CS Universitatea Craiova, a fost extrem de iritat la finalul eșecului cu Sepsi, scor 0-2.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 mai 2021 22:38 / Actualizat miercuri, 05 mai 2021 22:59

Mirko Pigliacelli (27 de ani), portarul celor de la CS Universitatea Craiova, a fost extrem de supărat după eșecul cu Sepsi, scor 0-2. 

Pigliacelli, singurul integralist din acest sezon de Liga 1, a greșit la golul de 1-0, marcat de Bogdan Mitrea în minutul 45. La un corner executat din flancul drept al atacului, portarul italian a ieșit neinspirat pe centrare, a fost prins la 5 metri de linia porții și nu a mai putut respinge lovitura de cap.

Pigliacelli, nervos după Sepsi - Craiova

Întrebat dacă își reproșează ceva la gol, Pigliacelli a dat replica pe un ton răstit: „Am stat în poziție și el a dat gol la vinclu, asta e explicația mea. Dacă vrei să faci scandal, asta e altceva. Eu deja ți-am răspuns”.

Nervi întinși la maximum, după Sepsi - Craiova: „Dacă vrei să faci scandal, e altceva”
Pigliacelli, ieșire hazardată la golul lui Sepsi / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Citește și alte știri despre Sepsi - Craiova:

Ouzounidis, misterios după eșecul cu Sepsi: „Evident că știu de ce echipa nu joacă așa cum vreau, dar nu pot spune public!” + Ce spune despre șansele la titlu

Un fotbalist de bază al Craiovei e descumpănit: „Seara stau și mă gândesc. Poate sunt eu blestemat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
prazburg1948
prazburg1948  •  07 Mai 2021, 16:02
Postat de Eduard Antoniu pe 06 Mai 2021, 09:07

Da, nervosi oltenii. Dupa meci, cand se retrageau spre vestiare, am impresia ca aia, cu Marius Constantin, cu Cicaldau, au mai injurat si niste localnici, ori macar personal autorizat sa fie in stadion, asa, in treacat, ca la ei, in Oltenia, unde orice e posibil. In zona aia se aflau in tzara civilizata, totusi dar la unii ca ei nici asta nu conteaza, bai.

***, Marius Constantin e ardelean, Cicaldau e dobrogean, iar aia de la "szentgyorgy" sunt cei care injura si instiga cu steagurile ungariei pe stadion si "ria ria ungaria". Ne lasi cu civilizatii tai?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

457961185625445
Marian Manolache  •  06 Mai 2021, 12:04
Postat de ssl87 pe 06 Mai 2021, 07:37

Si..?foaete bine face,doar de aia is satelitii CFR ului!problema ta e ca satelitii fecesebeului(cliceni,botosani,astra si altii)nu sunt asa eficienti..nu te mai oftica,la sepsi e eficienta si organizare ardeleneasca,suta la suta de incredere..la voi e circ balcanic..

O tot dati cq voi,ardelenii,sunteti nu stiu cum iar restul sunt "balcanici",cu ce sunteti voi ma mai sus? Am stat mult in Ardeal si mai aroganti nu exista. Va credeti altfel dar sunteti penibili decat "balcanicii". Nu suportati oltenii,"miticii" dar pe va mancati intre voi. Pe unii dintre voi,nu generalizam,nu va suporta nici rudele. Mai lasa.ti naibi tampeniile ca nu sunteti cu nimic mai speciali. Absolut nimic!

131624217670160
Geani Muraru  •  06 Mai 2021, 09:46

Isi puse oltenii poalele-n cap

Vezi toate comentariile (28)
Comentează