FOTBAL  »  Superliga  »  U LCUJ - STEAUA 0-1

Pîrvulescu, taxat de fanii lui U Cluj pentru trădarea din iarnă

Foto: Jurnalul
Foto: Jurnalul

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 martie 2012 21:36

Paul Pîrvulescu a avut parte de un tratatement special la meciul U Cluj - Steaua, scor final 0-1 (Rusescu 37). Jucătorul Stelei a fost primit cu ostilitate de suporterii gazdelor, nu doar pentru că îmbrăca tricoul adversarilor, ci şi pentru telenovela care a dus la realizarea transferului său la roş-albaştri în această iarnă.

Pîrvulescu a fost  primit de fanii clujenilor cu un banner pe care scria "Cîine declarat pînă la moarte / Transformat în oaie peste noapte". Ardelenii, înfrăţiţi cu galeria lui Dinamo, l-au taxat pe jucătorul de 22 de ani pentru că, deşi se declarase dinamovist pursînge, purtînd tricoul de joc al "cîinilor" dar şi cu emblema galeriei roş-albilor, PCH,  a semnat cu gruparea patronată de Gigi Becali.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (24)
vlad_fcdinamo
vlad_fcdinamo  •  29 Martie 2012, 09:53

ii dam m00ie lu ste0aia U Cluj - Dinamo = Frati! Mooie parvulescu parvenitu

bad2011
bad2011  •  13 Martie 2012, 21:03

totii handicapatii care le e ciuda pe Steaua SI CARE MI-AU SUPT MIE PL comenteaza pe aici din cate vad eu... si anume : mihaienache - esti un retardat si un cretin taran prost si incult esti u idiotule baga-mi-as pl in liverpoola aia a ta si-n dinamo m@-tii si-n gura m@-tii si a ta, flafy - la fel, un fustrat si un handicapat s-o fwt pe ma.ta si sa-mi bag pl in valencia m@-tii o sa mai castigati voi ceva cand nu o sa mai fie REAL si barca si app i-am dat muye din nou echipe dinamo cu dedicatie pt tn si pt toate javrele spurcate, cat despre solloslash ce pot sa-ti zic eu tie, care nu sti nici sa numeri pana la 1 daramite pana la 2, muye dinamo si spre deosebire de noi, voi ati stat acasa :P

iuliacsu
iuliacsu  •  13 Martie 2012, 17:02

O Doamne! Cui ii pasa ce cred clujenii despre jucatorii Stelei?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează