FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ARMATEI

Pițurcă a găsit soluția pentru ca războiul Becali - CSA să înceteze: "Ar fi mai bine așa"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 15:59

Victor Pițurcă, unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Becali și suținători ai CSA, a găsit soluția războiului dintre cele două părți.

Fostul selecționer susține că Becali ar trebui să negocieze cu Armata și să plătească o sumă de bani pentru a face pace și pentru a putea folosi numele Steaua în continuare.

”Acum, eu văd problema așa: echipa trebuie să revină unde a fost, în prima ligă; a doua variantă: Gigi să se ducă la MAPN și să zică «Hai, domne, să ne punem la masă. Uite ce am făcut. Hai să punem totul la punct și să se rezolve lucrurile».

Eu zic că e mai bine să se ducă să negocieze. El va plăti bani mulți, cu siguranță. Dacă s-a folosit atâția ani de acest brand, sigur va pierde.

Decât să mai dea bani, mai bine vine să discute. Să întrebe Becali «Domne, cât trebuia să plătesc?» și să plătească. După care, totul să revină la normal", a spus Pițurcă la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  23 Februarie 2017, 12:19

numai ca nu va pierde .....caine militar.

869213933152328
Popescu George  •  23 Februarie 2017, 08:42

si? ce afacere am facut? aaa sa va fie bine voua in continuare sa bage bani..pe noi ne intereseaza sa nu-l mai vedem sa nu-i mai suportam comportamentul din interior si din afara clubului..oare asa se comporta alti finantatori de la alte echipe de prestigiu din lume?! am vazut ca stau civilizat, in tribune, nu prin loje , nu cu declaratii aiurea la tv..investitori asemanatori ne dorim, civilizatie, liniste , bun simt, performanta..se poate d-le Piturca?!

320015411674900
Ionel Ploesteanu  •  22 Februarie 2017, 22:36

Eu zic ca si-au dat seama ca investitia este prea mare si ca ar fi mai bine sa ii ia si echipa lui becali,au facut ei socoteala si le-au dat cu virgula, mai este si prb ca nu pot avea echipa in prima liga

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close