FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Piţurcă a refuzat o ofertă din Anglia de 950.000 de euro pe an

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iunie 2010 00:00

Viorel Păunescu dezvăluie că Piţurcă a refuzat recent o ofertă extrem de tentantă din Anglia.

Uneori, Piţurcă stă zile întregi în casă pentru a studia casetele cu jucătorii pe care intenţionează să-i aducă în Ghencea. Multă lume spune că este ahtiat după bani.

Nu este aşa. Pe el îl interesează doar performanţa. A refuzat o ofertă de 800.000 de lire sterline (cca. 950.000 de euro) de la o echipă din liga a doua engleză.

Piţurcă nu va coordona doar activitatea echipei de seniori. Va pune un mare accent şi pe echipa a doua, pe care nu numai că intenţionează să o păstreze, dar vrea să o şi dezvolte, pentru că vrea performanţă”, a declarat Viorel Păunescu în Libertatea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
putregaiu
putregaiu  •  16 Iunie 2010, 00:36

oferta era din partea unui restaurant chicken&chips si piturca trebuia sa prajeasca cartofi la greu pt 800.000lire

dandancila
dandancila  •  15 Iunie 2010, 17:22

HA! HA! HA! Am si eu o propunere, ma ofer sa scriu articole pt GSP la 25% din cat sunt platiti "ziaristi" astia. Abureli din astea putem scrie oricare dintre noi.

titidinmagura
titidinmagura  •  15 Iunie 2010, 13:29

Stirile care se publica pe acest site sunt fara sustinere, fara argumente, fara probe. Nu stiti ca Piturca a refuzat si ''Chimia Gaesti''??; i se oferea postul de presedinte al Romaniei! Ce-ar fi sa devenim seriosi si profesionali ?? Piturca nu vrea Steaua! Iar pentru insuccesele lui vor fi altii vinovati!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close