FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

"Piţurcă îi ia echipa prostului de Mititelu!" :O

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2010 00:00

Comentează AICI unul dintre scenariile care au apărut după ce Victor Piţurcă a organizat conferinţa de presă de marţi prin care a recunoscut situaţia financiară dezastruoasă prin care trec oltenii! Agentul de jucători Dumitru Tudor a comentat ieri situaţia de la Universitatea pe portalul de socializare facebook.com: "Aşa cum am spus cu ceva timp în urmă, Piţurcă pregăteşte terenul să poata lua Craiova, prin manevre numai de el ştiute. Şi normal că va reuşi să ia echipa, cu aşa prost şi încrezut ca Mititelu! Universitatea trebuie să rămînă o echipă de top în România".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
aldo_m
aldo_m  •  09 Decembrie 2010, 16:30

consider ca piturca e cel mai bun antrenor din aceasta tara iar mititelu ,becali si borcea ceai mai dobitoci ,un plus pt mititelu care e fomist si apare la tv unde mananca diverse chestii ,daca grasu nu era prost de gura poate craiova ar fi fost mai sus ,mult mau sus in clasament fraierul i-a jignit pe toti sefii frf si pe cei de la liga plus DOBITOCENIA POLITICA CU GEOANA ,asta trebuia alungat cu pietre pt prostie

superstar20
superstar20  •  09 Decembrie 2010, 16:18

De fapt intr-o societate civilizata Becali nu exista si mai ales un asemenea personaj nu era aplaudat la iesirea de la stadion si sa ii fie cerut sa se urce pe masina,celebrand astfel o victorie cu o nou promovata sau locul 7. Cateodata incep sa dau dreptate unor specimene ca denethor sau altor mi,c,.robi care posteaza pe aici.

superstar20
superstar20  •  09 Decembrie 2010, 16:16

Cat a fost Piturca la echipa,Steaua avea o imagine de club profesionist si era condusa profesionist. In tribune chiar daca a fost doar un meci,a fost o atmosfera incredibila si fara negrii din bronx asa cum au inceput sa fie acum,s-a cantat si s-a incurajat echipa,fara ue dinamo,rapid sau am avut si vom avea ... Intr-o societate civilizata gestul lui Piturca de ai cere acele garantii era de apreciat,in romania ..

Vezi toate comentariile (31)
Comentează