FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pițurcă îl trage de urechi pe Alibec și îi dă sfaturi lui Becali + Pe cine vede fostul selecționer campioană

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 20:41

Victor Pițurcă spune că dacă ar fi fost antrenorul lui Denis Alibec l-ar fi dat imediat afară după ce a dat cu piciorul în bidoanele de pe margine în momentul când a fost schimbat în meciul cu CFR Cluj, scor 0-0.

"Nu pot comenta eu ce a făcut Alibec. Știți foarte bine cum văd eu fotbalul. E problema celor care conduc clubul dacă jucătorul face astfel de gesturi. Cei care conduc clubul ar trebui să știe mai bine ce au de făcut. Trebuie discutat cu el și să se ia niște măsuri concrete. El trebuie să înțeleagă că-i spre răul lui. E păcat!

Dacă avea un comportament bun ca profesionist nici nu cred că pleca de la Inter. N-am ce sfaturi să-i dau eu lui Alibec, are cine să-i dea sfaturi. Când îl voi antrena eu, atunci voi discuta cu el. Dacă ar face cu mine așa ceva ar pleca repede. Poate să facă și 50 de milioane de euro, pleacă", a declarat Pițurcă la TV Digi Sport.

" fcsb câștigă campionatul!"

...despre lupta la titlu: "FCSB n-a excelat ca joc în ultima perioadă. N-am văzut decât un meci pe care l-a câștigat clar pe niște greșeli copilărești pe care nu le înțeleg. În rest, n-am văzut nimic deosebit în joc. Chiar am văzut un joc șters. Să nu uităm că în meciul cu Dinamo dacă se acorda penalty acolo Dinamo era pe primul loc. N-am văzut niciun joc deosebit la vreo echipă din play-off. Cred că FCSB are prima șansă la campionat. La ce lot are ar fi trebuit să aibă multe puncte avans. Ei au pierdut puncte foarte multe.

Se poate întâmpla orice în meciul dintre Viitorul și FCSB. Dacă echipa lui Hagi va prinde un moment bun ca la meciul din tur când a câștigat. Viitorul a scăzut în ultima vreme, dar are jucători tineri. S-o spunem drept că nu are jucători atât de valoroși încât să poată spună că dacă joacă mai slab poate câștiga. Ce a reușit Hagi cu această echipă nu puteau mulți antrenori s-o facă".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
valentinn10
valentinn10  •  21 Aprilie 2017, 11:03

piturca, du-te fratioare la csa, acolo e locul tau , intre ratati , nu mai da sfaturi si nu-ti mai da cu parerea, nu esti in masura , ESTI EXPIRAT asa cum sunt toti cei care sustin minuscula echipa a csa , frustratii...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  21 Aprilie 2017, 08:02
Postat de v1ad pe 20 Aprilie 2017, 23:01

FCSB fara Alibec e zero barat, iar cei de acolo stiu asta. De asta e iertat asa usor.

FCSB (de parca n-ati sti ca tot Steaua e...), fara Alibec, dar cu cei vanduti apoi pe bani buni, era pe primul loc la terminarea turului... Dupa 15 etape era prima, cu 7 puncte avans fata de Viitorul, apoi, dupa atatea modificari in lot, a terminat returul la 4 puncte in urma lui Hagi. Alibec e unul dintre jucatori, ca doar nu joaca singur...

corectu
corectu  •  21 Aprilie 2017, 07:52

Piti se crede pe vremea comunistilor.Soarta lui e hotarata de cei care l-au cumparat.Antrenorul trebuie sa-l educe.Pentru asta are si un regulament de ordine interioara.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează