FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Piţurcă îşi intră în rol: a programat 3 antrenamente azi!

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2010 00:00

Steaua a avut ieri un singur antrenament, dar ziua de azi va înregistra o premieră: va conţine trei antrenamente, deci încă un semn că Piţurcă nu glumeşte!

Nici unul dintre antrenorii din istoria recentă a roş-albaştrilor n-a mai programat trei şedinţe de pregătire într-un interval de 24 de ore, indiferent dacă a fost vorba despre Hagi, Bergodi sau Stoichiţă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Iunie 2010, 12:21

Sunt curios la articolul asta cate comentarii o sa vina de la adversarii Stelei. Hai sa vedem ce puteti baieti. Pentru ca noi, care traim doar pentru echipa noastra si nu ne intereseaza nicio alta echipa, nu citim si nu comentam la articolele despre alte echipe, pe cand ei....Dar, deh, asa e cand nu ai o echipa, comentezi la altii...

forzzasteaua
forzzasteaua  •  21 Iunie 2010, 12:10

In orice meserie disciplina si munca aduc performante. Asta este doar inceputul, Piti conduce in felul sau dur si autoritar si nu vor mai fi escapade in ghencea. La nationala nu a putut mentine aceasta disciplina intrucat se intalnea mai rar cu jucatori si erau si prea multe vedete.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează