FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Planul lui Gigi Becali, dacă suporterii cumpără clubul FCSB: „Hagi a avut dreptul, dar eu nu?!”

Gigi Becali (63 de ani) nu ar fi deranjat dacă suporterii ar strânge banii necesari pentru a cumpăra clubul FCSB. Finanțatorul are planurile făcute.
Gigi Becali (63 de ani) nu ar fi deranjat dacă suporterii ar strânge banii necesari pentru a cumpăra clubul FCSB. Finanțatorul are planurile făcute.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 11:06 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 11:39

Gigi Becali (63 de ani) nu ar fi deranjat dacă suporterii ar strânge banii necesari pentru a cumpăra clubul FCSB. Finanțatorul are planurile făcute. 

Suporterii celor de la FCSB nu au renunțat la dorința de a cumpăra echipa de la Gigi Becali. Miercuri, liderul lor, Gheorghe Mustață, a trimis o cerere de ofertă pe adresa clubului. 

Una a zis și alta a trimis! Ce conține, de fapt, „oferta oficială” făcută de Mustață lui Gigi Becali :)
FCSB
Una a zis și alta a trimis! Ce conține, de fapt, „oferta oficială” făcută de Mustață lui Gigi Becali :)

Becali spune că fanii nu au cum să strângă 10 milioane de euro, dar are planul făcut și pentru acest scenariu. Ar lua întreg lotul și l-ar transfera la o formație de play-off, FC Voluntari, după cum a declarat în trecut. Regulamentar, finanțatorul celor de la FCSB ar profita de precedentul unirii dintre Viitorul și Farul. 

Gigi Becali, noi detalii despre posibila vânzare a clubului FCSB

„Eu vreau să mă bat la campionat. Dacă-mi vor da suma cerută, le las clubul, dar iau jucătorii pentru că sunt ai mei. Iar eu mă duc la o echipă din play-off pentru că vreau titlul.

Hagi a avut dreptul și eu nu? De ce să nu mă lase? Mai ales că o să-i spun și Faci Ce Spune Becali. Am numele înregistrat la OSIM.

Cu ce jucători am, mă bat sigur la campionat. Bine, acum vorbim ipotetic, da? Pentru că nu vor veni niciodată Mustață și ai lui cu bani să cumpere echipa. Au fost și ei supărați și poate că mai sunt dar rezultatele îi vor îmbuna. Eu nu vreau decât pace”, a spus Gigi Becali, conform digisport.

VIDEO Gigi Becali anunță din nou că vinde FCSB: „Să-mi dea 10 milioane, îmi fac altă echipă”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO Una a zis și alta a trimis! Ce conține, de fapt, „oferta oficială” făcută de Mustață lui Gigi Becali :)

S-a lăsat Gigi de antrenorat? » Premieră absolută la FCSB, de care a profitat Petrea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
trink
trink  •  26 Noiembrie 2021, 03:08

Vinde becali pielea de pe toba!

chronic_6_0
chronic_6_0  •  25 Noiembrie 2021, 14:53
Postat de steaua.inseamna.csa pe 25 Noiembrie 2021, 12:52

I couldn't have said it better myself tizule! :-))) Hai sa vedem, e vreun fcsbist suficient de inteligent sa dea o replica la care sa nu ne tăvălim de ras!? Întrebarea e mai degrabă retorica, cu toții știm nivelul fcsbistilor … altfel nu erau fcsbiști, nu aveau cum! :-)))

iar s-au intalnit inteligentii satului pe articolele despre fcsb....imi place cum va pupati jos unul pe altul. daca voi sunteti steaua, ce va doare pe voi de fcsb? eu daca as sti 100% ca fcsb e steaua, nu as sta sa fac propaganda si nu as intra pe orice articol despre csa (putine de altfel, nu genereaza audienta, practic nu intereseaza pe nimeni, doar atunci cand copii de 14 ani beau wiskey in autocar)

189254898748309
Claude SH  •  25 Noiembrie 2021, 14:08

Gigi confunda mere cu pere. Ce vrea el sa facă nu se aseamănă cu unirea dintre Farul și Viitorul. El vinde echipa Fcsb și cu fondul de jucatori creditează un alt club din Liga 1. Cel puțin in acest sezon daca el vrea sa investească la Voluntari echipa va avea aceeași denumire. Din vara poate sa schimbe denumirea în Fcsb 2 sau *** cum vrea el sau acționarul majoritar. În cazul în care suporterii vor prelua Fcsb atunci daca vor dori sa se unească cu alta echipa din Liga 1 sau Liga a doua, tot în vara vor putea modifica denumirea sau acționariatul. Acționar poate fi orice persoana fizica sau juridica romana sau străină. Acționar poate fi și o entitate de stat, ex. Primărie, Consiliul Județean, etc...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează