FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Planuri îndrăznețe la Craiova: "De ce să nu visăm la titlu?" » Mulțescu, surprins de atitudinea fanilor: "Nici dacă luăm Champions League suporterii nu sunt mulțumiți"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 21:41

CSU Craiova și-a asigurat duminică prezența în play-off, iar antrenorul Gheorghe Mulțescu și juctorii olteni au început deja să facă scenarii pentru finala campionatului. 

"Aici și dacă o să câștigăm Champions League nu sunt mulțumiți suporterii. Sunt foarte exigenți.

Asta ne face să mergem înainte, dar e o presiune mult prea mare", a declarat Mulțescu, conform TV Digi Sport.

Andrei Ivan, perla lui CSU Craiova, își dorește ca echipa sa să obțină măcar un trofeu la finalul sezonului.

"Ne-am atins primul obiectiv, am ajuns în playoff, acum trebuie să câştigăm un trofeu, Cupa sau campionatul.

Mai avem mult de muncă, dar de ce să nu visăm și la titlu? Nici nu vreau să mă gândesc la ce va fi în Craiova dacă luăm titlul", a spus Ivan, conform aceleiași surse.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1109193515815929
Calm Arius  •  08 Martie 2017, 08:37

IN GENERAL OLTENII SUNT VANITOSI! NU8 E REA CHESTIUNEA ACEASTA! RAUTATI CU ...STRAE AFRICANA ETC..SUNT DE MAHALA! CARE POT SAU ISI ADUC AMINTE CAND A LUAT CRAIOVA CAMPIONATUL....S--A REVARSAT TOT POPORUL SPRE AEROPORT....ECHIPA A FOSTA DUSA PE AUTOCAR...IN URALE PANA IN CENTRU....ACUM DACA AR FI ASA....DE LA BAIA DE ARAMA LA BUCURESTI SI DE PRIN MOLDOVA SAU DE LA SIBIU....AR VENI LA INAUGURRAEA STADIONULUI...SI UNII AR STA PE LANGA STADION...CA PE VREMURI LA MECIURILE CU DINAMO...CAN 5...6... MII DE OAMNEI RAMANEU PE LANGA STADION!...SI ERA CU SUPRA-INALATRI DE METAL....ERAU 45 MII DE SPECTATORI!...MAHLAGISM ASA ARUNCATE NU DENOTA O MARE EDUCATIE...SI APOI INTREB DACA TU ACELA ESTI DIN SIBIU SAU BUCURESTI? CE MERIT AI TU PT ASTA?

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Martie 2017, 08:21

Visati, baieti, numai sa n-aveti cosmaruri...

1193500874051161
Constantin Ovidiu  •  08 Martie 2017, 01:20
Postat de poli_4_ever pe 08 Martie 2017, 00:24

Multumescule, tu cand ai semnat cu echipa prazarilor nu stiai ca Oltenia e in lumea a 3-a? Un fel de Africa....

Vorbisi si tu din bananier. Toate animalele au dreptul la opinie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează