FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Planurile dinamoviștilor pentru acest final de sezon! Contra surprinde: "E greu ca Viitorul și Steaua să se mai încurce"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 11:06

"Avem o deplasare foarte grea la Cluj, pe terenul unei echipe bune din Liga 1. Sunt convins că vor să ne învingă, să șteargă rezultatul slab împotriva Craiovei.

  • Cosmin Contra nu se gândește la titlul de campion al României, dar își motivează fotbaliștii înaintea partidei cu CFR Cluj de sâmbătă, ora 21:15, în direct la TV Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Partida va fi la fel de dificiliă precum cea cu Steaua. Jucătorii noștri sunt foarte motivați, vrem să terminăm cât mai sus în clasament.

Eu le-am zis de la început că am mare încredere în ei. Le-am zis că va depinde foarte mult de ei ce vor face de acum înainte.

E bine că mesajul a ajuns bine la ei. E meritul lor pentru unde suntem acum", a zis Cosmin Contra la conferința de presă. 

...despre lupta la titlu: "Nu mă gândesc la titlu. Știu ce mă așteaptă la Cluj. Sper ca jucătorii să fie conștienți de dificultatea meciului de mâine. Dacă vom câștiga meciul de mâine și cel din ultima etapă, vom fi sus în clasament. Știu că e foarte greu ca Steaua și Viitorul să facă pași greșiți. De asta nu mă gândesc la titlu".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  05 Mai 2017, 12:17

Pesimistul este un om bine informat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează