FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-2

Pleacă Bratu de la Dinamo după înfrângerea cu Astra? "Vom vedea zilele viitoare" + ce îl nemulțumește pe antrenor

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 23:17

Florin Bratu a comentat eșecul cu Astra Giurgiu de pe teren propriu, scor 1-2. Tehnicianul dinamovist a vorbit și despre posibila plecare de la Dinamo după această înfrângere. 

"E greu de suportat acest eșec. E o înfrângere care ne doare, mai ales că am jucat acasă. Din păcate, iată că lipsa de maturitate își face simțită prezența. Nu reușim să securizăm poarta pentru a nu mai lua goluri copilărești.

Nu am reușit să facem prea multe, vom vedea ce se va întâmpla. E lipsă de maturitate în multe momente, am mai spus asta.

E greu să găsești o echipă de bază când pierzi meci de meci. Continuăm să primim goluri, suferim și pe fază ofensivă însă. Nu am reușit să înscriem mai mult, deși meritam", a zis Bratu la Look TV.

...despre Axente și Popovici: "Nu i-am transferat eu pe Axente și Popovici. Ci clubul Dinamo. Toți au fost de acord. Aveam un buget și acestea erau opțiunile".

...despre posibila demitere: "Am o relație bună cu conducerea, vom vedea ce va fi zilele viitoare. Mie îmi place să lupt până la ultima picătură de energie"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
vasy86le
vasy86le  •  15 Septembrie 2018, 17:12
Postat de gigi_becali_8 pe 15 Septembrie 2018, 09:33

Ca sa ajungi sa fii umilit in grupele Champions League trebuie sa ajungi acolo in primul rand, si sa ptimesti 20.000.000 de euro. Diferenta dintre Steaua si Dinamo este ca Steaua a plecat acasa dupa ce s-a calificat si a luat 20 milioane, Dinamo a plecat batuta si cu buzunarele goale 30 de ani la rand :)))))

Esti foarte *** daca tu crezi ca Steaua a luat 20 milioane de euro, aia i-a luat becali, nu Steaua, de fapt, voi va bucurati ca se imbogateste gigi..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  15 Septembrie 2018, 14:02

Bratu tot schimba echipa,dar ieri a fost total neinspirat-atat cu formula de inceput- prin neintroducerea lui sSalomao si Sorescu,precum si insistenta cu Gomelt si Hanca-cat si prin schimbarile facute- pentru ca nu trebuiau scosi Daniel Popa si Coper- si trebuiau scosi Gomelt si Hanca!Sunt convins ca Subotici si Coper si prebabil ca si Mezague- sau cum il cheama-sunt jucatori buni si se vor remarca si sunt tot atat de convins ca in cazul lor se va repeta scenariul cu Gnohere si cu Nemec !Adica vor fi ofertati fara rusine de cinicul Becali si- pentru ca conducerea probabil ca le-a incheiat contracte numai pe un an-Negoita ii va da pe maruntis-daca nu-i va pierde gratis!

valii_sv
valii_sv  •  15 Septembrie 2018, 13:34

Dute Bratule si fa experimente prin liga 3 a sau la vreo echipa de pitici ! Un Dinamo asa slab nu am vazut niciodata !

Vezi toate comentariile (42)
Comentează